Dámska oversize jeansová bunda

Množstvo:

61,90 € 

TY2675

Rifľová alebo jeansová bunda je kus oblečenia, ktorý jednoznačne nesmie chýbať v žiadnom šatníku. Jeansová bunda je módny HIT už viac ako 50 rokov. Podčiarkne akýkoľvek outfit a dodá mu ten správny šmrnc!

  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Ak vo svojom šatníku ešte nemáte kvalitnú rifľovú bundu a stále uvažujete nad jej kúpou, my Vám to zjednodušíme. Rifľová bunda je nadčasový kúsok, ktorým jednoducho ale efektívne docielite želaný efekt, ktorým je vyniknúť a zároveň cítiť sa pohodlne. Dokonale sa hodí k jednofarebným nohaviciam, či šortkám, prípadne skvele vynikne na letných šatách počas chladnejších večerov. Je to štýlový kus oblečenia, ktorý môžete nosiť celoročne, nakoľko v našej ponuke nájdete jeansové bundy na jar či leto, rifľové kabáty a zateplené bundy na jeseň a zimu. 


Oversize jeansová bunda - aktuálny módny trend!

Táto oversize rifľová bunda je skvelou voľbou, pokiaľ chcete oživiť aj ten najnudnejší outfit. Trendy jeansová bunda s roztrhanými detailmi v skrátenej verzii je jednoducho MUST HAVE! Oversize model dodá voľnosť a ležérnosť každému stylingu. Na prednej strane sú dve vrecká. Šírku v spodnej časti je možné upraviť šnúrkami.

 

Základné informácie:

Farba: modrá

Materiál: 100% bavlna 

Zapínanie: gombíky

Modelka nosí veľkosť S

 

Tabuľka rozmerov:

RozmerDĺžka (A)Hrudník (B)Šírka dole (C)Dĺžka rukáva (D)Dĺžka rukáva (E)
S/M 55 54 43 71 44
L/XL 57 56 45 73 46

Vlastnosti:

  • FarbaModrá