Pánske tričká s výstrihom

8,90 € 

rx2582_12258

Nie len ženy pripisujú dôležitosť móde a obliekaniu, ale touto témou sa zaoberajú aj páni, a to vo veľkej miere. Nebuďte pozadu a oživte si svoj šatník trendy kúskami pánskych tričiek s krátkym rukávom. Vyberte si správnu veľkosť a motív podľa svojho štýlu a zaručene budete vyzerať originálne a neprehliadnuteľne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske tričká
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pánske tričká s krátkym rukávom sú kvalitne spracované a vďaka svojmu bavlnenému materiálu ponúkajú komfort nie len počas letných horúčav ale aj vo zvyšných ročných obdobiach. Štýlové pánske tričká sú skvelým kúskom každého moderného outfitu ktorý je nositeľný vo voľnom čase ale aj v práci, v ktorej neformálnosť nie je problémom.

Môžete ich skombinovať s modernými pánskymi košeľami, sakami, mikinami alebo svetrami. Tričká s potlačou, alebo bez potlače sú neodmysliteľnou súčasťou každého pánskeho šatníka. V našej ponuke internetového obchodu si môžete ľahko vyskladať svoj kompletný look, vrátane topánok, s ktorým očaríte pri každej príležitosti. Rôzne farby a motívy tričiek, ktorými sa odlíšite od davu ľudí s pocitom, že v každej situácií budete vyzerať dobre.



Materiál: 65% bavlna, 30% polyester, 5% elastan




 

Model má na sebe veľkosť XL (výška 182cm, váha 82kg).

Tolerancia +/- 2 cm

ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) 
S 63 45
M 64 47
L 66 49
XL 68 51
XXL 70 53

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie