Čierna pánska taška na doklady

26,90 € 

661-1

V súčasnosti sa stáva hitom nosenie kabeliek alebo tašiek tiež aj u pánov, ktorí doteraz uprednostňovali nosenie dokladov a telefónu vo vreckách. Využite možnosti, ktoré Vám ponúkajú dnešné pánske trendy a vyberte si pánsku tašku, ktorú určite využijete každý deň.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske tašky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Muži aj ženy majú niektoré veci spoločné. Pri odchode z domu, hoci len na obed s kamarátmi, pri sebe obe pohlavia potrebujú mať určité veci. Ženy si s týmto poradili veľmi ľahko. Kabelky sú bežnou súčasťou ich outfitu. Páni, na rozdiel od dám, zvyknú všetky potrebné drobnosti nosiť vo vreckách. Čo ale v tom prípade, ak sa všetko potrebné do vreciek nevojde? Zabudnite na pánske ľadvinky. Tie už nie sú populárne tak ako niekedy, práve naopak. 


Prinášame Vám moderné riešenie v podobe štýlových pánskych kabeliek. Vieme, čo páni zvyknú nosiť radi. Preto sú kabelky z našej kolekcie vyhotovené v tmavých odtieňoch a materiáloch, ktoré sa hodia k elegantnému a tiež športovejšie ladenému pánskemu outfitu. Dlhé ramienko na pánskych taškách ich umožňuje nosiť zavesené na ramene alebo ich mať pohodlne prevesené krížom cez telo.


Výška tašky: 27 cm

Šírka tašky: 22 cm

Hrúbka tašky: 3 cm

 

Materiál: ekokoža

 

Taška má oddelené vrecká so zapínaním na zips.

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas a práca
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie