Čierne mokasíny s ozdobou

16,90 € 

SK138 BLK_5735

V našej ponuke nájdete dámske mokasíny v rôznych štýloch, ktoré zodpovedajú súčasným horúcim trendom. Pre široký výber štýlov a materiálov skombinujete tieto topánky s každým outfitom, či už do práce alebo na večer s priateľmi. Zaručene si u nás nájdete topánky, ktoré budú vyhovovať Vašim požiadavkám.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Mokasíny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Dámske mokasíny sú nepochybne jednou z najobľúbenejších letných topánok. Sú mimoriadne pohodlné a v univerzálnom štýle, čo z nich robí skvelú letnú obuv, ktorá každý rok zostáva na vrchole. V tejto sezóne mokasíny dokonale zapadajú do mestského vzhľadu. Skombinujete ich skvele ku každému letnému outfitu, a čo je najdôležitejšie - budú Vás sprevádzať na nohách aj počas najnáročnejších dní. Niet divu, že mokasíny sú často súčasťou outfitov celebrít a umelcov z celého sveta. Dámske mokasíny na Fashionday.eu predstavujú štýlové pohodlie pre Vaše nohy!

 

Sú ideálnou voľbou v lete - obliecť si k nim napríklad neformálne bavlnené nohavice a pruhované tričko vytvára klasickú námornícku kombináciu. Na jar alebo počas prvých jesenných pohodových dní sú dokonalým doplnkom ku chino nohaviciam a kabátom. Ponúkame Vám mokasíny v mnohých verziách. Klasické kožené modely vo farbách čiernej, hnedej a námorníckej modrej alebo semišové mokasíny v klasických letných farbách ako oranžová, modrá a červená. Tieto slip-on topánky sú presne to, čo hľadáte, pretože kombinujú módu a pohodlie senzačným spôsobom, ktorý sa hodí do víkendovej i mestskej atmosféry.


Materiál

eko koža

 

Veľkostná tabuľka

Rozmer Vnútorná dĺžka 
3623
3723.5
3824
3924.5
4025.5
4126

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • MateriálEko Koža
  • PríležitosťLeto
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie