Luxusný prehoz na posteľ so vzorom kvetov

Množstvo:

46,00 € 

27a1

Chcete si rýchlo a hlavne z pohodlia Vášho domova vynoviť svoj domov? Hľadáte kvalitu, luxus a moderné farebné prevedenie? Tak potom ste tu správne. U nás si vynovíte Váš domov jednoducho a bezstarostne. Nájdete tu široký sortiment textilu do domácností v štýlovom prevedení.

  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Ponúkame Vám moderné prehozy na posteľ vyrábané z najkvalitnejších materiálov, novou technológiou, ktorá zaručuje dlhú trvácnosť farieb a stálosť materiálu. Tieto prehozy môžete opakovane prať pri teplote 30°C, skladať a rozkladať a aj napriek tomu sa Vám nezničia a nezožmolkujú. Vďaka plastovej taške v ktorej je prehoz balený sa dá jednoducho prenášať a skladovať. Prehoz ako darček? Áno. Balenie prehozov je elegantné a štýlové, už len ho podarovať niekomu blízkemu alebo známemu. Naše moderné prehozy majú originálne vzory a jedinečné sfarbenie. Prostredníctvom širokej škály našich produktov si môžete dokúpiť iný tovar pre Vašu izbu s rovnakými motívmi alebo si zladíte doplnky podľa farieb. Nič vám už nebráni doladiť si svoj domov podľa seba.

Materiál: 100% polyester

Balenie: prehoz zabalený v plastovej taške 

Odporučané pranie: pri teplote 30°C

 

K nášmu prehozu dostanete zdarma 2x obliečku na vankúše s rovnakým vzorom ako je prehoz. Obliečky na vankúše sú v rozmeroch 50x60cm. 

Vlastnosti:

  • FarbaKrémová
  • Motív Kvetový