Zlaté lodičky na ples na vysokom podpätku

37,50 € 

B2-0096H GOLD_7233

Vo všeobecnosti je známe, že ženskou slabosťou sú dámske elegantné topánky. Dámske lodičky sú nestarnúcou klasikou už od nepamäti. Určite nie jednu z vás poteší nový pár luxusných topánok, ktorých symbolom je elegancia, atraktívnosť a ženskosť. Preneste sa s nami do sveta dámskych lodičiek, v ktorom si každá popoluška určite nájde svoju vysnívanú a hľadanú črievičku.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Lodičky na vysokom opätku
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Máloktorý druh obuvi sa dokáže vyrovnať v elegancii a ženskosti dámskych lodičiek, keďže sú považované za kráľovné medzi topánkami a určite by nemali chýbať v dámskom botníku. Nie jedna z nás si rada zaspomína na obdobie, keď ako malá princezná si potajme skúšala mamkine elegantné lodičky na vysokých podpätkoch a snívala o tom ako z nej raz jedného dňa až vyrastie bude veľká dáma v pekných elegantných topánkach. Sen sa stal skutočnosťou a pre Vás to už nemusí byť len o snívaní, ale môžu byť tými najlepšími spoločníčkami, ak sa chystáte do práce, na prechádzku mestom, prvé rande, stretnutie s kamarátkami, na oslavu, tanec či inú spoločenskú udalosť, príležitostí je mnoho. 

Ak ste zástankyňou večne živej klasiky čierných lodičiek a béžových alebo sa nebojíte experimentovať s pastelovými, či výraznými farbami, tak si určite prídete na svoje. Nezabudnite ani na výšku podpätku, ktorý si zvoľte tak, aby ste sa patrične cítili ako dáma a chôdzu v nich zvládli bravúrne. Keďže nie každej žene vyhovujú ihličkové podpätky, tak u nás okrem nich nájdete veľké množstvo lodičiek nie len na platforme, ale tiež  s hrubým či nízkym podpätkom, ktoré môžete skombinovať s akýmkoľvek kúskom dámskeho oblečenia.

 

Materiál

ekokoža

 

Výška opätkov

Výška podpätku: 11 cm


Veľkostná tabuľka

Rozmer Vnútorná dĺžka
35 
3623
3723,5
3824,5
3925
4025,5
4126,5

 

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • FarbaZlatá
  • Povrchová úpravalesklé
  • Špičkašpicatá
  • Podpätoktenký
  • Výška podpätku lodičkynad 9 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie