Módne trendy na rok 2019

Apr 2, 2019

Každý rok prichádzajú nové módne trendy a tie tohtoročné potešia milovníkov extravagancie a 80. rokov. Do popredia sa dostávajú žiarivé farby a výrazné vzory. Najdôležitejšie v obliekaní je však to, aby ste sa cítili pohodlne a našli si svoj vlastný štýl. Na svoje si prídu aj tí, ktorí sa cítia lepšie v klasických farbách ako je biela a čierna. Táto nesmrteľná farebná kombinácie si každý rok v móde nájde svoje miesto. 

V dnešnom článku si môžeteprečítať o tom, čo je tento rok IN, ako vykročiť do úlíc v modernom a štýlovom outfite, ale aj to, čomu by ste sa mali tento rok vyhnúť. Móda je v dnešnej dobe veľmi extravagantná a pravidlá takmer vôbec neextistujú. Viac si môžete prečítať v nasldujúcich riadkoch. 

60. a 80. roky sú opäť v trende

Móda rokov minulých bola charakterizovaná výraznými nariasenými a balónovými rukávmi, sakami, blúzkami či šatami s vystuženými ramenami ale aj batikovaným vzorom a štýlom hippies. Tieto trendy sa vracajú aj v tomto roku. V pracovnej sfére vymeňte klasické úzke nohavice za rozšítené, ktoré krásne vytvarujú Vašu postavu. Na bežné posedenie s priateľkami zvoľte štýlové sako so širokými ramenami a počas nákupov si užívajte pohodlie na topánkach s platformou. Všetky tieto detaily sú opäť v kurze. 

topanky_na_platforme damske_sako kozene_topanky

Zvieracie vzory a výrazné farby

Zvieracie vzory sú stále obľúbené na všetkých prehliadkových mólach, ale treba ich kombinovať s citom. Ale ako sa vraví, aj dobrého veľa škodí. Zabudnite na to, že sa od hlavy až po päty oblečiete do zvieracieho vzoru. Jeden kúsok s týmto výrzaným motívom určite stačí. Naopak, pri jednofarbených outfitoch, toto pravidlo prestáva platiť. Tento rok bude celofarebný look módnym vrcholom. Zlaďte všetko do jednej farby a na uliciach sa za vami otočí nie jeden obdivný pohľad. Nezabúdajte, že farbou roka je korálová

zlte_saty kozene_mokasinydamsky_sveter

Topánky a doplnky

Topánky na vysokom tenkom podpätku sú klasika, ktorá sa zo šatníka zrejme nikdy nevytratí. Tento rok ale dostávajú zelenú pohodlné topánky na hrubom opätku či platforme. Kľudne môžete siahnuť aj po štýlových mokasínach či espadrilkách. Hrubšie a výraznejšie budú aj opasky, ktoré doplnia voľnejšie šaty a stiahnu ich v páse. Malé doplnky nechajte tento rok doma. V móde sú výrazné veľké šperky a maxi klobúky. Čím väčší doplnok, tým lepšie. 

lodicky_na_hrubom_opatku zalene_saty  biele_mokasiny 

Elegantné strapce

Novinkou, ktorú prináša tento rok na módne prehliadky sú strapce. Sú všade a je ich veľa. Zabudnite však na kovbojský štýl. Tento rok sú strapce jemné a dlhé vďaka čomu skvele kopírujú krivky ženského tela. Zvoľte top, ktorý je zakončený dlhými niťami a doplnte ho úzkymi nohavicami s topánkami na platforme. Váš večerný outfit tak bude neodolateľný.   

Ako sme už spomínali vyššie v článku, módne trendy v dnešnej dobe nedodržujú striktné pravidlá. Nosiť môžete všetko, v čom sa cítite pohodlne. Stačí zvoliť správnu kombináciu farieb a vzorov a dokonalý look bude na svete. Ak sa chcete obliekať štýlovo, prezrite si našu ponuku, určite neodoláte.