Poznáte už farbu roka 2019?

Feb 14, 2019

Každý rok sa vo svete módy a dizajnu nesie v inej farbe. Jej výber spočíva v dlhodobom prieskume, momentálnej situácii vo svete a odvíja sa od súčasných trendov. Tento rok si spoločnosť Pantone, ktorá zastrešuje voľbu farby roka, zvolia skutočne ženský odtieň. Presvedčte sa o tom sami, v našom novom blogu.

V nasledujúcich riadkoch Vám predstavíme farbu roka 2019 a novinky v módnych trendoch. Každý má rád iné farebné odtiene, aj keď napríklad milujete čiernu farbu, doplnky v žiarivej farbe môžu Váš outfit rozžiariť. Prečítajte si čo a ako nosiť tento rok.

Living Coral - farba, ktorú si zamilujete

Trendy sa neustále menia a počas tohto roka Vám prinesú závan čerstvého vzduchu priamo z oceánu. Farba pre tento rok má oficiálny názov Living Coral. Nemusíte byť dobrí v angličtine, aby ste zistili, že je to krásna, ženská korálová farba. Táto farba má do našich životov vniesť životnú pohodu a radosť.

Prečo je táto farba taká výnimočná?

Pre to že je priam vibrujúca a nesie v sebe veľké množstvo energie. Vyžaruje prirodzené teplo, ktoré je podtrhnuté vnútorným zlatavým odtieňom. V dnešnom uponáhľanom sivom svete je táto farba ako jasný lúč slnka. Prirodzene reflektuje dnešnú dobu a chce vyjadriť radosť, po ktorej túži každý človek. Jednoducho upúta na prvý pohľad

Oblečte sa do krásy

Ak rozmýšľate nad touto farbou, neváhajte dlho. Hodí sa každej žene. Pre brunetky je táto farba priam dokonalá, blondínky si ju užijú hlavne v podobe doplnkov či očných tieňov. Táto farba sa jednoducho kombinuje a skvele ukáže v kombinácii s tmavým odtieňom oranžovej farby. Môžete ju skombinovať aj s modrou a vytvoriť si tak dokonalý súlad. Ak máte odvahu môžete po tejto farbe siahnuť aj v podobe farieb na líčka, očných tieňov, alebo dokonca farby na vlasy. Veď keď sa oblečiete do farby roku, určite nebudete mimo trendov v žiadnom outfite. Korálová, je ideálnou farbou do práce, na bežné nosenie ale aj na slávnostné udalosti. Najväčším hitom určite budú doplnky v tejto farbe, ktoré aj z obyčajného outfitu vykúzlia dokonalý štýlový kúsok.

Výnimočná farba aj v interiérovom dizajne

Nie len módny priemysel je touto farbou ohúrený, korálová farba preniká aj do našich interiérov. Skvele sa táto farba bude vynímať na stenách, alebo doplnkoch vo Vašej domácnosti. Skúste pridať nejaké dekorácie v modrej farbe a vytvorte si tak vlastný podmorský svet.