Sexi plavky v modrej farbe

Množstvo:

22,50 € 

45167_VMP

Plavky nazývané bikiny sú pomenovaním pre dvojdielne dámske plavky, ale to už asi vie každá z Vás. Nech už tento kúsok oblečenia nazývate akokoľvek, podstava zostáva stále rovnaká. Bikiny z našej ponuky Vás vovedú do sveta plaviek rôznych farieb a strihov, z ktorých si určite vyberie každá z Vás!

  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Dámy, so stúpajúcimi teplotami a slnečnými lúčmi prichádza letná sezóna, ktorá sa samozrejme nezaobíde bez plaviek. Určite každá z nás sa zaoberá otázkou plaviek najmä ak horúce letné dni budete tráviť pri mori alebo na kúpaliskách, prírodných jazerách či iných dovolenkových destináciách. Tak ako v bežnom každodennom outfite aj v plavkách je dôležité, aby ste sa cítili príjemne, komfortne a žensky. Zároveň túžite po kúsku, ktorý z Vás urobí plážovú levicu a získa si obdivné pohľady z okolia. 

S našou novou kolekciou bikín budete pripravené nielen na toto leto, ale aj na ďalšie sezóny. Na výber máte plavky v rôznych farbách, strihoch a vybrať si môžete aj možnosti viazania či zapínania. Či už uprednostňujete bikiny bez ramienok alebo s ramienkami, každá z Vás si u nás nájde to čo hľadá. Kombinovať ich môžete s tričkom, sukňou, šortkami, letným pareom, šatkami či zaručenou klasikou - letnými šatami.


Materiál: 80% polyamid, 20% elastan


ROZMER

OBVOD HRUDNÍKA

OBVOD POD PRSIAMI

OBVOD BOKOV

S

 81-82 cm

68-73 cm

do 90 cm

M

 83-84 cm

71-76 cm

do 94 cm

L

85-86 cm

74-79 cm

do 98 cm

XL

 87-88 cm

77-82 cm

do 102 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaModrá