Viete aké farby Vám pristanú?

Jun 3, 2019

Farby robia náš život krajší a živší. Dávajú nám možnosť pozdvihnúť svoju náladu a cítiť sa vďaka nim výnimočne. Avšak, v prípade, že viete správne voliť farby, ktoré sú pre vás tie vhodné, môžete dosiahnuť ešte oveľa viac. Môžete dodať svojim vlasom žiarivejší odtieň, pleti zdravý vzhľad a očiam iskru. 

Mnoho žien nevie voliť správne farby a tak často siahnu po istej voľbe, ktorú predstavuje čierna. Viete, aké farby vám pristanú? Ak nie, prečítajte si náš nový blog. 

Nie je fara ako farba

Pri rozhodovaní, aké farby voliť je všetko o odtieňoch. Nedá sa s určitosťou povedať, že v zelenej bude vaša pokožka nevýrazná a sinavá, pretože zelená rovnako ako každá farba v sebe ukrýva milióny odtieňov, z ktorých mnohé môžu byť pre vás viac ako slušivé. Pri výbere vhodnej farby vždy berte ohľad na svoje vlasy a typ pokožky. 

Svetlé vlasy aj pokožka

  


Svetlým typom dám so svetlou pokožkou a svetlými vlasmi výborne poslúžia výrazné farby a odtiene. Smaragdová, tyrkysová, červená a dokonca aj žltá výborne podčiarknu váš vzhľad. Prednosť môžete dať i purpurovej či výraznej fialovej. To však neznamená, že na svetlé odtiene by ste mali zanevrieť – kombinujte ich spolu s výraznými odtieňmi a docieľte okúzľujúci vzhľad. 

Svetlá pokožka a tmavé vlasy

Ak sa pýšite kombináciou svetlej pokožky a hnedých či tmavohnedých vlasov, nechajte svoje danosti vyniknúť v zemitých farbách ako sú zelená, hnedá či modrá alebo ružová. Biela farba s vami splýva a preto sa vyhnite len jej samotnému noseniu a radšej ju vždy zakomponujte do kombinácie so spomínanými farbami. 

  


Tmavé vlasy aj pokožka

Tmavá pokožka sa často snúbi i s tmavými vlasmi. Vtedy môžete dať priechod béžovej, ktorá patrí medzi obávané farby. Tmavú pokožku rozžiaria pastelové farby ale ak máte tmavé vlasy nemusíte sa báť ani zemitých farieb, ktoré vašim vlasom dodajú lesk a očiam iskru. Vďaka správnej voľbe farby a odtieňov, ktoré vám pristanú môžete i jednoduchý outfit povýšiť na nový level. 

  


V každom prípade však platí pravidlo, že by ste mali nostiť to, v čom sa cítite pohodlne a príjemne. Ak chcete kráčať s módou, stačí sledovať náš e-shop, v ktorom si určite nájdete niečo pre seba.