Plavkové trendy tohto leta

Aug 7, 2018

plavky-s-volanikmi

Leto je v plnom prúde a čoraz častejšie vyrážame niekam k vode. Každá žena by chcela na pláži či pri bazéne vyzerať dokonale. Preto by ste si mali zvoliť aj správne plavky. Aké plavky vládnu tomuto letu? Povolené je takmer všetko. Staňte sa kráľovnou každej pláže či letnej párty. Ako na to? si prečítajte v našom blogu.

plavky-s-vysokym-pasom

V dnešnom blogu Vám predstavíme plavky, ktoré by vo Vašej letnej výbave nemali určite chýbať. Nevravíme že ich musíte mať všetky. Ale s týmito kúskami určite zažiarite na každej pláži. Ktoré plavky sú toto leto IN si prečítajte v nasledujúcich riadkoch.

Dvojdielne plavky s vysokým pásom

Toto leto sa vysoký pás nedostal na módne prehliadky len v podobe nohavíc ale aj plavkovej módy. Plavky s klasickým vrchným dielom a nohavičkami s vysokým pásom si získali naozaj veľkú obľubu. Obľúbili si ich ženy s každým typom postavy. Zakrývajú to čo nechceme aby bolo vidieť a naopak zvýrazňujú to, čo je na nás ženské.

Jednodielne plavky doplnené hlbokým výstrihom

Ak sa toto leto rozhodnete pre jednodielne plavky, určite zvoľte tie, kde výstrih siaha takmer po pupok. Zvýrazní to ladné ženské krivky a priláka pozornosť všetkých mužov. Plavky sú vhodnejšie pre ženy, ktoré nemajú príliš veľké prsia, na nich by to mohlo pôsobiť veľmi vulgárne.

plavky-s-hlbokym-vystrihomZábavná potlač a rôzne nápisy

Zábava pri vode, relax, pohoda a oddych. To všetko doplnené krásnymi vzormi a farbami. Aj toto leto je všetko dovolené. Rôzne vtipné nápisy alebo obrázkové potlače v podobe plameniakov, ovocia alebo smajlíkov sú toto leto must have. Hlavne v lete sa nemusíte báť neónových výrazných farieb. IN je zelená, oranžová, žltá, fialová a vlaste všetky farby dúhy.

Gingham plavky

Slovo gingham vyjadruje trochu retro vzor v podobe malých štvorčekov. Ten sa vo veľkom štýle dostal na plavky rôzneho druhu. Ak máte tento vzor rady, s gingham plavkami toto leto určite nič nepokazíte.

cipkovane-plavky

Trblietajte sa v slnečných lúčoch

Tento rok je v móde všetko trblietavé a ligotavé. Preto aj plavky v tomto štýle by ste nemali prehliadnuť. Krásne zvýraznia opálenú pokožku a na každej pláži budete neprehliadnuteľná. Celé, dvojdielne, bikiny, tankiny. Výber je len na Vás.

Háčkované plavky

Nie je sa čomu čudovať, že aj tento rok sú háčkované plavky v móde. Nie sú veľmi praktické ale to im neuberá na ich štýle. Využijete ich počas opaľovania či letnej párty. Krásne vyniknú na opálenej pokožke. Nie sú však veľmi vhodné na kúpanie.

Volániky

Veľké volány alebo malé detaily v tomto štýle sú trendy aj toto leto. Pôsobia roztomilo a dodajú Vám šmrnc. Či už si zvolíte vrchný diel plaviek s jemným volánom alebo celé plavky ktoré sú nimi posiate, určite zožnete úspech.



Mnoho ďalších trendy letných kúskov nájdete v našom e-shope :