Ako sa obliecť na letnú párty?

Jul 12, 2018

letna-party

Leto je obdobím relaxu, oddychu, slnka ale aj letných festivalov, alebo párty pri bazéne či na pláži. Čo si obliecť na takúto párty? V podstate všetko, v čom sa budete cítiť pohodlne. Skvelé na letných akciách je to, že nemajú žiadny dress code. Aj ak napriek tomu neviete čo na seba, prinášame Vám pár nápadov, v ktorých určite zažiarite.

V dnešnom blogu sme si pre Vás pripravili tipy na letný outfit. Nie len taký obyčajný, ale párty outfit, v ktorom nie len že budete vyzerať skvele, ale budete sa tak aj cítiť. Prečítajte si o tom, čo na seba, ak chcete byť za hviezdu každej párty.  

Ľahký a vzdušný top

volne-tricko

Voľný top s dlhým rukávom je jednoduchým a vzdušným oblečením, ktoré si určite zamilujete. Svetlé farby budú odrážať slnečné lúče, rukávy ochránia pokožku pred priamim slnkom a vďaka vzušnému materiálu sa budete cítiť skvele. Ak si k tomuto topu oblečiete krátke šortky, do ruky si vezmete plážovú tašku a na nohy pohodlné sandále, skvelý letný outfit je na svete. Kľudne si tak môžete chladiť nohy v bazéne, popíjať chladené drinky a baviť sa s priateľmi.

Obyčajne neobyčajné tričko

Často krát si počas leta neviete vybrať zo skrine oblečenie, ktoré by Vám najviac vyhovovalo. V jednom je horúco, druhé je príliš odhalené, ďalšie príliš krátke. A tak siahnete po klasickom tričku. Ale aj z klasikého trička sa dá vytvoriť skvelý letný outfit. Jednoduchým irešením je uzol. Ak si vezmete väčšie tričko, na boku ho zviažete do uzla a natiahnete na seba šorkty, budete pôsobiť sviežo, letne a štýlovo zároveň. Vyskúšajte to.

 

billy-top

Kvety k letu jednoducho patria

Na letnej párty pri bazéne či pláži, určite zažiarite v outfite, ktorý bude plný kvetov. Kvety proste k letu patria. Nevravíme, že by ste sa mali do kvetinových vzorov navliecť od hlavy až po päty. Skúste skombinovať jemné kvetinové šaty s hnedými sandálkami a plážovou taškou. Na hlavu stačí slamený klobúk a letná párty sa môžezačať.

Biele leto

Nič nevyzerá lepšie, ako ľahké letné šaty bielej farby na opálenej bronzovej pokožke. Nič viac Vám netreba. Doplňte ich štýlovými slnečnými okuliarmi a žiarivými šperkami. Budete tak kráľovnou na každej párty. Ak si tento outfit doplníte výrazným červeným rúžom na pery, žiadny chlap Vám nebude vedieť odolať. A načo viac? Veď na pláži alebo pri bazéne môžete kľudne behať aj bosá.

damske-plavkyJednoduchá elegancia

Počas leta by mala naša pokožka dýchať, a byť chránená pred priamym slnkom. Ak sa chystáte na letnú párty, ktorá sa bude začínať počas poobedňajších hodín, určite oceníte ak na sebe budete mať čo najmenej oblečenia. Jemné čipkované šaty, ktoré sa nebudú dotýkať Vašej pokožky a vy tak na nej pocítite jemný vánok, sú skvelou voľbou. Nebojte sa počas leta dlhších rukávov. Skvele Vás ochránia pred horúcim slnkom.

Plavky Vám nesmú chýbať

Ak sa chystáte na letnú párty pri bazéne, určite by Vám nemali chýbať plavky. Ak ich nechcete mať na sebe, kľudne si ich prineste v taške. Ak si však skombinujete dobre padnúce plavky napríklad s ľahkými šortkami, alebo letnými šatami na viazane, môže tak vzniknúť zaujímavý letný outfit. Na nohy sandále alebo gladiátorky a môžete sa baviť.


tlacidlo