Najtrendovejšia farba tohto leta. Poznáte ju?

Jun 12, 2018

farba-leta

Neskutočné množstvo farieb nám prináša more možností. Váš letný outfit si viete oživiť žiarivými farbami, alebo doladiť jemnejšími odtieňmi. Viete však ktorá farba je farbou tohto roku? A ktoré farby sa nosia počas horúcej letnej sezóny? Ak nie, ste na správnom mieste.

Dnes Vám predstavíme farbu roka. Prečo a ako sa ňou stala práve fialová, si môžete prečítať v našom blogu. Neostaneme však len pri tejto farbe. Doplníme aj ďalšie farby, ktoré by Vo Vašom letnom šatníku jednoznačne nemali chýbať.

Farba roku 2018

Ak aspoň trochu sledujte módne trendy určite Vám neuniklo, že farbou roka 2018 je farba Ultra Violet. Teda fialová farba ktorá skvele oživí Váš outfit. Táto farba, nielen že je farbou roka, ale svoje využitie určite nájde aj v letných outfitoch. Konkrétna farba Ultra Violet je zložená z odtieňov fialovej farby s modrým nádychom. Je symbolom tvorivosti, originality a vizionárstva. Farba roka nevzniká len tak náhodou. Je výsledkom dlhodobého výskumu a zasadnutí inštitútu farieb Pantone. Podľa výkonnej riaditeľky tejto spoločnosti, je farba Ultra Violet, zosobnením súčasnej nálady sveta. Je futuristická, imaginatívna a skrýva v sebe mystérium celého vesmíru. Psychologický účinok fialovej ocenia zvlášť dámy na pracovných pozíciách vyžadujúcich kreativitu – podporuje fantáziu, posilňuje chuť učiť sa nové veci a odstraňuje únavu.

farba-roku-2018

V móde a obliekaní tento výrazný odtieň farby patrí tento rok medzi najobľúbenejšie. Samozrejme že jeden konkrétny odtieň nemôže sedieť na každý typ postavy a nepristane každému. Preto sú mierne odchýlky farebných odtieňov na mieste. Ak sa zapozeráte na módne móla, alebo na celebrity ktoré si tento rok takťiež obľúbili tento odtieň, určite mu podľahnete aj vy. Niekedy stačí malý kúsok v podobe topánok, alebo kabelky, ktorý dodá Vášmu celkovému outfitu moderný a nadčasový štýl. Pre odvážnejšie dámy sú ako stvorené letné šaty v tejto unikátnej farbe. Dodajú Vám šmrnc a nadčasovosť. Pre menej odvážne ženy stačí, ak si zvolia doplnky v tejto farbe k svojmu obľúbenému outfitu. Je nám jasné že táto farba sa nebude dať len tak ľahko kombinovať. Ale s jemnou béžovou alebo výraznou čiernou farbou bude vyzerať skvele.

damske-satydamske-lodickydamska-bluzka

Ďalšie letné trendy

Nielen fialová farba vládne módnym prehliadkam. Túto sezónu je dovolené všetko. Zahaľte sa do jemnej elegantnej bielej farby, alebo ohúrte výraznými odtieňmi, ktoré budú odrážať Vašu osobnosť. Výber je len na Vás.

Biela farba

Medzi farby ktoré sú toto leto in patrí aj biela farba. Je znakom čistoty, elegancie a pokoja. Počas horúcich letných dní Vám zabezpečí že sa nebudete potiť, keďže nepriťahuje slnečné lúče. Navyše na opálenej bronzovej pokožke vyzerá neodolateľne. Zahaľte sa do bielej. Čisto biele outfity budú tento rok vládnuť uliciam. Voľné letné šaty alebo tričká v bielej čistote, dolaďte štýlovými doplnkami. A navyše, ak si na krásne opálené nohy obujete biele sandále, budú na Vašej nohe pôsobiť ako ten najkrajší šperk.

oranzove-lodickybiele-satyruzova-suknabiele-sandalezlte-saty

Neónové farby

Ak sa chcete odlíšiť a nebojíte sa výrazných farieb, táto farba bude pre Vás tou správnou voľbou. Žiarivé neónové odtiene žltej, zelenej a oranžovej alebo ružovej farby, sú taktiež trendom na toto leto. Pri tejto farbe platí pravidlo, že VIAC JE VIAC. Nebojte sa týchto odtieňov. Ak si napríklad zvolíte jednoduché čierne šaty a k nim lodičky a doplnky v neónovo žltej farbe, určite zožnete veľký úspech. Nebojte sa ich skombinovať ani s výraznými vzormi. Toto leto je dovolené všetko. Odviažte sa a ukážte svetu svoju osobnosť.


Ktorá farba Vás najviac zaujala? fialova-farbabiela-farbazlta-farba