• zľava

VEĽKOSŤ S Elegantný béžový tehotenský sveter na oslavu

Množstvo:

29,19 € 

41,70 €

-30%

SORAJA SKLADOM

Pomaly vykukajúce bruško Vám už nedovolí nosiť oblečenie, ktoré ste mali radi? V našej kolekcii tehotenských tričiek nenájdete len elegantné a športové tričká, ale aj tričká s rôznymi potlačami. Na výber máte pestré farby a motívy, v ktorých môže Vaše bruško vyniknúť nie len v lete, ale aj počas ostatných ročných období.

  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:


O produkte

Dozvedeli ste sa radostnú správu, že privediete na svet nový život? Postupne sa Vám v hlave vynára množstvo nápadov akú výbavičku kúpite svojmu dieťatku, ale netreba pritom zabúdať na seba. Ak väčšinu svojho tehotenstva budete prežívať práve v zimných a prechodných mesiacoch roka, tak neoddeliteľnou súčasťou šatníka budú určite aj svetre. Kedže sa tvary Vášho tela budú meniť, tak nie všetky svetríky, ktoré už máte, Vám budú sedieť.

 

Prinášame Vám kolekciu svetríkov pre tehuľky, v ktorých budete vyzerať moderne, vkusne a štýlovo, ale zároveň Vás ochránia pred chladom. Keďže telo mamičky sa po pôrode niekedy dlhšie dostáva a formuje do pôvodných tvarov, tak pulóvre využite aj po narodení bábätka. Svetre sú vyrábané z príjemných materiálov a majú rôzne strihy, či už voľnejšie alebo priliehavé, ktoré Vás nebudú obmedzovať v pohybe.

 

Môžete si ich skombinovať s hrejivým šálom alebo šatkou a obliecť si k ním rifle s upraveným tehotenským pásom, prípadne legíny. Aj vďaka príjemnému kúsku oblečenia, akým sú teplé svetre sa budete cítiť skvelo a mať úsmev na tvári a Vaše dieťatko bude tiež spokojné.

 

Materiál

 

95% viskóza, 5% elastan


Veľkostná tabuľka

 

 

Rozmer

XS

S

M

L

XL

Obvod hrudníka

90-94

94-98

98-102

102-106

106-110

Obvod pásu

92-96

96-100

100-104

104-108

108-112

 

Upozorňujeme, že rozdiely vo farbách obrázkov, môžu byť spôsobené individuálnym nastavením Vášho počítača.

Vlastnosti:

  • ZĽAVNENÝ TOVAR ZĽAVYTehotenská móda
  • FARBY ZĽAVYBéžová

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.