Čierne sandále na opätku pre dámy so zapínaním na zips

33,50 € 

DH20-1028 BLACK_5406

Dámy, chcete byť trendy a neodolateľné aj v lete? Odpoveďou na túto otázku sú letné sandále na vysokom podpätku alebo platforme, ktoré  sú vhodné pre každú modernú ženu. Ponúkame Vám nadčasové kúsky vhodné na rôzne príležitosti. Okrem pohodlia Vám ponúkajú aj štýl a navyše vysoké opätky opticky predĺžia Vaše nohy a farebné kombinácie zvýraznia odtieň opálenia Vašej pokožky.


Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Vysoké
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, počas teplých letných dní je ľahká obuv na nezaplatenie. Každá dáma a slečna v takéto horúce dni ocení štýlové a trendy sandálky. Ak patríte medzi ženy, ktoré milujú chôdzu na vysokých podpätkoch, prípadne ak chcete pozmeniť svoju výšku smerom nahor, tak Vám odporúčame letné sandále na vysokom podpätku, klinovom podpätku alebo platforme. Dámske sandále na platforme sa tešia medzi ženami čoraz väčšej obľube, pretože chôdza v nich je veľmi pohodlná a určite s nimi nestratíte na ženskosti.

Naša ponuka dámskych sandálok na opätku sa Vám predstavuje v rôznych farebných prevedeniach a štýloch. S našimi sandálkami zažiarite na každej letnej párty, na nákupoch, na prechádzkach ale aj v práci. Sandále ny vysokom podpätku z našej ponuky si môžete doladiť k rôznemu typu oblečenia, k sukniam, šatám, ale aj ku kraťasom a rifliam. Nájdete u nás aj elegantné sandále, ktoré sa hodia na spoločenské udalosti ako svadby alebo oslavy. Svojim zdobením a dizajnovým prevedením Vám dodajú ženskosť a jedinečnosť, po ktorej túži snáď každá dáma. Vyberte si dámske sandále na opätku, ktoré Vám zlepšia deň.


 

Materiál: ekokoža

 

Výška podpätku: 11 cm

 

ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
35 23
36 24
37 24.5
38 25
39 26
40 26.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvVysoký (nad 6,5 cm)
  • MateriálEko Koža
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie