Teplákové kraťasy s potlačou v tmavo sivej farbe

10,50 € 

sx0642

Páni, obľubujete ležérny štýl a bez svojich obľúbených teplákov sa nepohnete ani na krok? Nemusíte sa ich vzdať ani počas teplých letných dní, pretože teplákové kraťasy z našej ponuky sa stanú Vašim najmilším spoločníkom. Tieto šortky budete nosiť radšej ako čokoľvek iné, pretože máloktoré pánske kraťasy na leto Vám ponúknu taký komfort, voľnosť a vzdušnosť pri ich nosení.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kraťasy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Viete aký je najvyhľadávanejší kúsok oblečenia z kategórie pánskej módy počas horúcich letných dní? Sú to pánske teplákové kraťasy, ktoré nesmú chýbať v šatníku žiadneho muža. História ich nosenia nie je dlhá, pretože kedysi sa tepláky považovali sa kúsok, ktorý by sa mal nosiť len v domácom prostredí. Avšak, v súčasnej dobe sa nosenie teplákov pre mnohých mužov stalo životným štýlom. Prostredníctvom tohto ležérneho a voľného oblečenia môžu vyjadriť svoju uvoľnenú a pohodovú osobnosť.

Kvalitné materiály, z ktorých sú pánske teplákové krátke nohavice vyrobené, im zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Teplákové šortky sú vyrobené z bavlny príjemnej na dotyk, ktorá Vám zabezpečí počas leta komfort a Vaša pokožka bude lepšie dýchať aj počas najväčších horúčav. Pánske štýlové kraťasy sú ideálne na každodenné nosenie a môžete ich skvelo skombinovať s tričkom, svetrom alebo mikinou. Výber doplnkov záleží len na Vás a na príležitosti, pri ktorej si ich chcete obliecť.

Môžete ich využiť na šport alebo na doma a veľmi dobre sa hodia aj dovolenky a chvíle strávené vonku s priateľmi. Vďaka sťahovacej šnúrke sa tieto pánske šortky dokonale prispôsobia Vašej postave. Stačí si len vybrať farbu, vzor a veľkosť a získate skvelý módny kúsok, ktorý Vás bude s radosťou sprevádzať kedykoľvek a kdekoľvek.


Materiál: 65% bavlna, 35% polyester


Tolerancia +/- 2 cm

ROZMER PÁS (A) DĹŽKA (B) 
M 32 49
L 34 51
XL 36 53
XXL 37 54

Vlastnosti:

  • FarbaSivá