Vzorované biele tehotenské šaty na oslavu

32,75 € 

MARGARTE

Ak Vám bruško už začalo rásť a Vy sa už kvôli tehotenstvu pomaličky nezmestíte do svojich bežných šiat? Tak práve pre Vás máme pripravené krásne a vzdušné kúsky, ktoré Vás budú spoľahlivo sprevádzať počas týchto deviatich mesiacov. Budete sa cítiť pohodlne a zároveň aj elegantne. V trendy farbách a strihoch Vaše bruško pekne vynikne. Stačí si vybrať z našej ponuky.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Tehotenská móda
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pre každú ženu, ktorá očakáva dieťatko, sú tehotenské šaty dôležité a nemali by chýbať žiadnej budúcej mamičke. Vďaka nim sa aj Vy počas horúcich letných dní budete cítiť komfortne. Ponúkame Vám tehotenskú módu v rôznych štýloch, strihoch, farbách a materiáloch. K šatám si obujte pohodlné espadrilky, tenisky, alebo balerínky. V chladnejšom počasí si prehoďte cez ramená kardigán, sako alebo sveter a nepriaznivejšie letné či jesenné počasie nebude pre Vás prekážkou. Šaty sa hodia aj na spoločenské podujatia ako je svadba a oslava a môžete ich nosiť aj po pôrode. Treba si len vybrať správnu veľkosť a farbu, v ktorých  zvýrazníte svoju krásu.

 

Materiál: 95% polyester, 5% elastan

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie