Hnedé dámske tankiny so zvieracím vzorom

41,90 € 

Fausta

Komplexy z nedostatkov na postave sa prejavia hlavne v lete, keď je čas na to, aby sme si obliekli plavky a užívali si horúce dni na slnku. Ak si zvolíte plavky tankiny, podobné problémy Vás úž nebudú musieť zaťažovať. Plavky tankiny sú ideálne pre zakrytie partií, ktoré nechcete veľmi odhaľovať.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bielizeň a plavky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Tankiny sú kompromisom medzi jednodielnymi plavkami a bikinami. Kombinácia plavkového topu a nohavičiek je jedinečná a ženami čoraz viac využívaná. Preto, ak uvažujete o kúpe nových plaviek a rada skúšate niečo nové, tankiny budú pre Vás vhodnou voľbou. Plavky tankiny pristanú naozaj každej žene. S obľubou ich nosia ženy so štíhlou postavou, ale aj ženy, ktorým sa zdá, že majú nejaké tie prebytočné kilá navyše. Vhodné sú tiež pre tehotné ženy, ktoré si chcú výjsť k vode, a zároveň ukryť svoje rastúce bruško pred priamym slnkom.


Na výber máte tankiny rôznych vzorov, farieb a strihov a tiež si môžete vybrať z ponuky tankín na klasické ramienka alebo na zaväzovanie okolo krku. Tankiny nepoznajú ani vekové obmedzenia. Rady ich nosia mladšie slečny aj ženy v zrelšom veku. S tankinami zaujmete a stanete sa hviezdou pláže aj bez toho, aby ste museli mať odhalenú väčšinu svojho tela.

 

Materiál: 80% polyamid, 20% elastan

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá