Červené slip on s bielou podrážkou

25,50 € 

What A Feeling

Horúcou novinku tohto leta sú slip on topánky, ktoré sú alternatívou klasických športových topánok, no pri ich obúvaní sa nemusíte zdržiavať šnúrkami alebo suchým zipsom. V bohatej ponuke farieb a motívov sa nájdu aj elegantnejšie kúsky, ktoré Vám zlepšia deň v práci alebo na formálnejších stretnutiach. Slip on sú jednoducho najpraktickejšou obuvou na leto, ktorá má šmrnc a štýl!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Slip on
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, určite poznáte tú situáciu, keď meškáte na stretnutie a ponáhľate sa. Vtedy Vás vedia poriadne zdržať aj šnúrky na topánkach. Skvelým riešením je najnovší módny trend, ktorým sú slip on topánky. Slip on sa vyznačujú tým, že nemajú zapínanie a obujete si ich tak, že ich jednoducho nasuniete na nohu. Táto praktická vlastnosť dámskych slip on Vám neraz ušetrí mnoho času. Práve táto výhoda robí zo slip on topánok najžiadanejšiu obuv na trhu a vlastniť len jeden pár určite nestačí!

Slip on sa stanú Vašim najlepším spoločníkom nielen na celé leto, ale môžete ich nosiť aj počas teplejších jarných a jesenných dní. Nájdete u nás športové kúsky, ktoré sa hodia na každodenné nosenie do práce alebo nákupy. Ak však obľubujete elegantnejší štýl v obliekaní alebo si elegantný outfit vyžaduje Vaša práca, aj Vy si u nás nájdete tú pravú slip on obuv na každý deň.

Kvalita, pohodlie a štýl, to sú synonymá našich slip on! V ponuke sú rôzne farebné odtiene, vzory a motívy. Slip on topánky, ktoré mnohé z Vás poznajú aj pod pomenovaním plátenky, určite splnia požiadavky aj tej najnáročnejšej zákazníčky. Jednofarebné, vzorované, s korálkami či inými ozdobami, na tenkej alebo hrubej podrážke… Vybrať si len jeden pár bude naozaj ťažké! Dámy, rozlúčte sa so šnúrkami a zipsami a nezabudnite, slip on stačí našuchnúť na nohu a hneď môžete vyraziť do práce alebo za zábavou s priateľmi.


Materiál: eko semiš


ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40 26
41  26.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • ŠtýlNasuvacia obuv
  • MateriálEko Semiš
  • PríležitosťLeto
  • FarbaČervená