Béžová kabelka s odopínacím ramienkom

24,90 € 

B7431 .MI3

Dámy, počuli ste už o shopper kabelkách? Tento typ kabeliek je priestrannejší a väčší ako ste zvyknuté. Ocenia ich dámy, ktoré so sebou nosia tisíc drobností alebo ženy, ktoré do kabelky niekedy zvyknú uložiť aj menší nákup. Sú tiež ideálnym riešením pre študentky, ktoré pri sebe vždy majú nejaký ten zošit a knihu, či mamičky, ktoré, okrem svojich potrieb, majú so sebou aj  veci pre dieťa.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Shopper kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, patríte medzi ten typ žien, ktoré potrebujú mať v kabelke veľa priestoru na veci? Ak by ste pri sebe, okrem peňaženky a mobilu, stále mali najradšej aj fľašu s vodou, dáždnik, malú kozmetickú výbavu a iné drobnosti, potom je pre Vás ideálnym riešením shopper kabelka. Shopper je pomenovanie pre kabelky, ktoré sú objemovo väčšie, a tak sa tam zmestí viac vecí. Takéto veľké kabelky Vám môžu poslúžiť napríklad aj vtedy, ak sa nečakane zastavíte v obchode na menší nákup a nemáte pri sebe inú tašku, kde by ste ho uložili.


Kabelky štýlu shopper sú priestranné a sú tak praktickým doplnkom každej ženy. Veľké dámske tašky môžete nosiť prevesené cez plece alebo môžete využiť dlhé ramienko, ktoré zvyčajne býva súčasťou kabelky. Vyberte si shopper kabelku, ktorá sa Vám hodí najviac. Nezáleží tom, či ste elegantný, či športovo elegantný typ ženy.

 

Výška kabelky: 33 cm

Výška kabelky s rúčkami: 56 cm

Šírka kabelky: 38 cm

Dno kabelky: 30 cm x 12 cm

Dĺžka rúčky kabelky: 54 cm

Maximálna dĺžka ramienka: 138 cm

 

Materiál: ekokoža

 

Kabelka má vnútorné vrecko na zips.

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaBéžová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie