Rifľové bundy pánske v modrej farbe

52,90 € 

tx2195_16032

Pánske rifľové bundy sú kúskom oblečenia, ktorý by nemal chýbať v žiadnom mužskom šatníku. Už dlhé roky sa džínsová bunda teší veľkej obľube. Jej nadčasový dizajn Vám dodá šmrnc a štýl. Kráčajte s módou a vyberte si z našej ponuky bundu, ktorá Vás bude sprevádzať počas celého roka.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Rifľové bundy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Viete aký kúsok oblečenia by vo Vašej skrini nemal chýbať? Predsa rifľová bunda. Tento štýlový a nadčasový módny kúsok si už dlhé roky drží svoje miesto nie len v uliciach ale aj na módnych prehliadkach. Pánske rifľové bundy sú ľahko kombinovateľné s akýmkoľvek druhom oblečenia. Obujte si botasky, štýlové nohavice a tričko a džínsová bunda bude už len čerešničkou Vášho celkového outfitu. 


V našej ponuke nájdete rôzne farbené odtiene rifľoviny, bundy s kapucňou ale aj bez, alebo maskáčový či jednofarebný motív. Stačí si len vybrať tú, ktorá Vám skvele padne. Rifľové bundy nie sú len módnym výstrelkom, vďaka skvelému materiálu a vyhotoveniu Vás zahrejú počas chladnejších dní a ochránia pred výkyvmi počasia. Ak vo Vašom šatníku tento kúsok chýba, mali by ste to čím skôr napraviť.


Materiál: 95% bavlna, 4% viskóza, 1% polyester


Tolerancia +/- 2cm

ROZMER  DĹŽKA (A)  HRUDNÍK (B)  PÁS (C)  DĹŽKA RUKÁVOV (D)  DĹŽKA RUKÁVOV (E)
S 64 51 48 77 51
M 66 53 50 78 52
L 67 55 51 80 52
XL 68 57 53 81 53

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie