Vianočné dámske ponožky v červenej farbe so snehuliakom

4,90 € 

NPVX86 RED_7127

Dámy, záleží Vám na tom aby ste stále vyzerali štýlovo a vkusne, ale zároveň sa chcete cítiť príjemne a pohodlne? U nás už neplatí pravidlo, že pre krásu treba trpieť, pretože s ponožkami z našej ponuky budete vždy vyzerať dobre a pritom sa budete cítiť ako v bavlnke pri každom Vašom kroku.  Ponožky, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov Vám doslova vyčaria úsmev na tvári.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Ponožky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Farby, vzory, komfort, kvalita to všetko spájajú moderné dámske ponožky, ktoré si nebudete vedieť vynachváliť. Rýchlo si obľúbite pohodlný pocit v ponožkách, ktorý Vás bude sprevádzať počas celého dňa. Doprajte sebe alebo svojim blízkym pohodlie, vkus a kvalitu, ktorú nájdete  v našich dámskych ponožkách. Ponúkame Vám ponožky, v ktorých budete vždy vynikať či už v práci, škole alebo pri bežnom nosení.


Ponožky sú taktiež aj vhodným či zábavným darčekom napríklad na narodeniny, Vianoce alebo akýkoľvek iný sviatok. Ak radi obdarúvaváte svojích najbližších a máte dobrý pocit z  radosti iných tak ponožky boli, sú a búdú stále príjemným darčekom, ktorým nikoho neurazíte, práve naopak potešíte a vyčaríte úsmev na tvári svojím milovaným.


Nepodceňujte zimu a vyhnite sa nachladnutiu počas chladných mesiacov s ponožkami v rôznych štýloch a s rôznymi motívmi, ktoré Vám všetci budú závidieť. Ponožky nie sú len pletený kus odevu, taktiež spájajú všetky možné požiadavky, ktoré sú pre nás dôležité či už to je móda alebo pocit tepla a komfortu. My sme spojili všetky tieto vlastnosti dokopy a ponúkame Vám tri v jednom aby sme naplnili všetky Vaše očakávania.


Milé dámy, zastavte sa aspoň na chvíľu a urobte si kávičku, obujte si pohodlné ponožky, vyložte nohy na stôl, dajte internet do pohybu a nakupujte z pohodlia Vášho domova. Pri nákupe týchto ponožiek môžete dostatočne relaxovať a taktiež potešíte svoje telo a naplníte svoju potrebu nákupnej maniačky za málo peňazí. Dámy už sa nikam neponáhľajte a myslite na seba aj na svoje zdravie, pretože my na Vás myslíme a záleží nám na Vašich prianiach. Preto Vám ponúkame celú škálu vysokokvalitných dámskych ponožiek, ktoré čakajú len na svoju majiteľku.

Vlastnosti:

  • PríležitosťZima
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie