Moderné pánske ponožky tmavo sivej farby s elegantným motívom

Množstvo:

4,60 € 

TRIANGLE

Prvým spôsobom ako sa môže človek prezentovať je jeho oblečenie. A aj taká malá a nenápadná časť Vášho outfitu, akou sú ponožky, o Vás môže prezradiť veľmi veľa. Donedávna boli ponožky len praktickým kúskom oblečenia, ktorý mal zabezpečiť aby nohy ostali v teple. V súčasnej dobe, kde móda nepozná hraníc, sa ponožky stali životným štýlom.

  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Páni, ak sa aj Vy vyžívate v nakupovaní ponožiek, ste tu správne! V tejto kategórii nájdete nekonečne bohatý výber pánskych ponožiek od výmyslov sveta. Nakupovanie, nosenie a kombinovanie ponožiek s celkovým outfitom sa stalo pre nás ľudí nesmierne dôležité. Aj prostredníctvom ponožiek môžete dokonale vyjadriť svoju osobnosť. Veselí ľudia, ktorí milujú zábavu si radi obliekajú rôznofarebné ponožky so všelijakými motívmi. Zelené, modré, červené, kockované, s guličkami, trojuholníkmi alebo inými vzormi. Ponožky o Vás jednoducho prezradia veľa.


Pánske ponožky. Nosí ich každý z Vás, potrebuje ich každý z Vás a nakupuje ich každý z Vás. Páni, určite sa aj Vy sem tam prichytíte pri tom, ako sa snažíte zladiť svoje ponožky s každodenným outfitom. Či už ich zladíte podľa farby, vzoru alebo ich nezladíte vôbec, stále si nejaké ponožky musíte obliecť. Preto je vhodné mať doma v šatníku bohatý výber ponožiek. Pohodlné ponožky, športové ponožky, elegantné ponožky, dlhé alebo krátke ponožky. Páni, to všetko nájdete v tejto kategórii pánskych ponožiek.


Páni, čaká Vás svadba, oslava alebo iná spoločenská udalosť? Najnovším módnym trendom je obliecť si k obleku poriadne farebné ponožky a zladiť ich s motýlikom, či kravatou. V takomto outfite zaujmete všetkých naokolo a budete neprehliadnuteľný. Zároveň tým dáte najavo aj svoju veselú povahu a zmysel pre humor.


Nakupovanie pánskych ponožiek sa pre Vás ľahko môže stať záľubou. Či už budete kupovať ponožky pre seba alebo niekomu ako darček. Takýmto darčekom hravo potešíte svojich rodinných príslušníkov alebo známych. Darovať ponožky ako darček vôbec nemusí byť klišé. Najmä ak vyberiete ponožky, ktoré sú originálne, s pekným vzorom alebo vyobrazením veci, ktorú má daný človek rád. Dámy, aj vy sa tu môžete vyblázniť a vybrať v tejto kategórii skvelé ponožky pre svojich manželov a partnerov.


Páni, predstavujeme Vám kategóriu pánske ponožky, v ktorej si každý nájde pre seba tie pravé ponožky, ktoré ho zaujmú, budú vystihovať jeho osobnosť a bude ich nosiť rád. V týchto ponožkách sa budete cítiť jednoducho skvelo. Naše ponožky Vám dodajú pocit sebavedomia a Vašim nohám zabezpečia sto percentné pohodlie.


Materiál: 68% bavlna vysokej akosti, 22% polyamid, 7% polypropylén, 3% elastán

Upozorňujeme, že rozdiely vo farbách obrázkov, môžu byť spôsobené individuálnym nastavením Vášho počítača.

Vlastnosti:

  • FarbaSivá