Moderné plavky s pásikmi

10,50 € 

256

Páni, leto je tu a Vy ešte nemáte plavky na letnú dovolenku? Plavky sú ideálnym kúskom na kúpalisko a na pláž, ale môžete ich nosiť aj ako šortky na bežné nosenie. Náš bohatý výber plaviek je inšpirovaný najnovšími módnymi trendami, ktorým vládnu svieže letné vzory a pestré farby. Vyberte si zo širokej ponuky pánskych plaviek, ktoré Vám vyslúžia obdivné pohľady z Vášho okolia.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Plavky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Keď sa povie leto, hneď sa nám vybaví horúce slnko, kúpalisko alebo pláž. A tak ako ženy, aj muži túžia po tom, aby zaujali svoje okolie originálnym letným outfitom. Pomocou pánskych plaviek z našej ponuky pre Vás nebude problém zažiariť a zvýrazniť sa. Vďaka moderným letným vzorom a pestrej škále farieb sa za Vami otočí nejedna žena. Pripravte sa na výlet alebo dovolenku a vybavte sa hneď niekoľkými kúskami!

Ak je Vašou obľúbenou letnou aktivitou plávanie a vodné športy, bez kvalitných plaviek sa jednoducho nezaobídete. U nás nájdete pánske šortkové plavky, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sa prispôsobia Vašej postave a nebudú Vám prekážať v pohybe. Plavky vyrobené z rýchloschnúcej textílie, odolnej voči chlóru a morskej soli Vás budú s radosťou sprevádzať počas celého leta.

Naše pánske plavky sú perfektným kúskom nielen na pláž, ale môžete ich zaradiť do bežného letného šatníka. Pekné plavky v kombinácii so štýlovým tričkom vytvoria neodolateľný outfit na nákupy, prechádzku mestom alebo posedenie s priateľmi. A navyše budete vždy pripravení skočiť do vody a vykúpať sa. V našom eshope nájdete plavky, ktoré proste musíte mať!


Materiál: 100% polyester


Model má na sebe veľkosť XL (výška-182cm, váha-82kg).

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER   MLXLXXL3XL
A   37 39 41 43   46
  18 19 20 21   22
C   44 45 47 49   52
D      27 27 28 30   32

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie