Sandále na platforme sivej farby

36,50 € 

Trust Me Baby

S príchodom horúcich letných dní majú mnohé z nás chuť oživiť svoju zbierku dámskych sandálov novými a zaujímavými kúskami, ktorých dizajn je inšpirovaný najnovšími módnymi trendami. Sandále na platforme sú ideálnou voľbou na letné mesiace, pretože platforma poskytuje nohám pohodlie a Vy si tak môžete užívať leto plnými dúškami. Širokej ponuke farieb a motívov zaručene neodolá žiadna z Vás!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Platforma
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Sandálov nikdy nie je dosť! Tohto hesla sa drží snáď každá žena. V zbierke letnej obuvi Vám určite nesmie chýbať pár krásnych sandálov na platforme. Výhoda týchto sandálov je, že hoci sú na podpätku, Vaše nohy pri ich nosení vôbec netrpia. Pohodlná platforma zaručuje komfort chodidlám a moderné vzory a farby budú skvelým oživením celého Vášho letného outfitu.

Dámske sandály na platforme si tak obľúbite, že počas leta nebudete chcieť obuť nič iné. Jemne zvýraznia a odhalia krásu Vašich nôh, vďaka čomu sa budete cítiť príťažlivo a žensky. Aj keď platforma pôsobí ležérne, tieto sandálky môžete zladiť aj k elegantným šatám a získate zaujímavý outfit do práce alebo do spoločnosti. Dámy, stačí si vybrať z bohatej palety motívov a vzorov a Váš vkus zaručene ocení každý.


Materiál: ekokoža


Výška podpätku: 10 cm

Výška platformy: 3.5 cm

 

ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40 26
41  26.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie