Hnedé dámske papuče s motívom mačky

15,90 € 

DN2018

Hľadáte ten najväčší komfort a pohodlie pre vaše nohy? V tomto prípade ste tu správne. Mäkké, teplé a poddajné papuče vhodné na každodenné nosenie Vám zaručia pocit ako by ste kráčali po obláčiku. Doprajte svojim nohám zaslúžený oddych a pohodlie domova.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Papuče
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Papuče! Cenovo dostupný a hlavne praktický darček na akýkoľvek sviatok. Je na Vás či  nimi potešíte Vašich blízkych na Vianoce, narodeniny, meniny, alebo inú príležitosť. Určite však zožnete úspech. Obujte svoju rodinu do mäkkých a teplých materiálov, ktoré zaručene prinesú tú správnu domácu pohodu. Vaša mamka, babka, dcéra či kamarátka si určite zaslúžia len to najlepšie.


Myslite však aj na seba. Ste unavená, prepracovaná a z vysokých opätkov Vás už bolia nohy? Neexistuje lepší pocit ako odkopnúť bežnú obuv do kúta a navliecť si na nohy papučky, ktoré okamžite uľavia Vaším nohám. Nohy je potrebné stále udržiavať v teple, hlavne v tomto chladnom počasí. Je jedno či varíte, upratujete alebo len tak leňošíte na gauči s pohárom vínka. Vaše nohy sa Vám za toto pohodlie určite odvďačia. Vďaka rôznym farbám a vzorom budete aj v papučiach vyzerať skvele a môžete si ich doladiť k domácemu odevu či k pyžamu.


Papuče sú doplnkom šatníka každej správnej ženy. Nohy v teple a extrémne pohodlie je zaručenou cestou k dobrej nálade. A dobrá nálada je zaručená cesta k šťastnému domovu. Predstavte si, že po dlhom dni v práci prídete domov, unavená, prepracovaná a s boľavými nohami a namiesto našich mäkkých a teplých papučiek bude na vaše nohy čakať len tvrdá podlaha. Riešením sú papučky ktoré okamžite uľavia Vašim boľavým nohám a zlepšia Váš deň.


V ponuke nájdete papuče rôznych farieb, vzorov, ozdobných motívov či veľkostí. Doplnkom môžu byť rôzne kamienky, strapce či mašličky. Každá žena, nech už je akokoľvek náročná, si určite nájde papučky ako šité na jej nohy. Naše papuče sú ľahko nazúvateľné, teda sa nemusíte trápiť s ich obutím, jednoducho do nich vhupnete jedným pohybom. Využiť ich môžete všade, či sa nachádzate doma, na chate alebo na dovolenke. Pohodlie domova si môžete vziať stále so sebou. Sú vhodné ako darček či malá pozornosť.

Materiál: 80% Polyester, 20% Akryl

 

Papuče v rozmere od 36 až 38 veľkosti sú vhodné pre dĺžku nohy od 23 cm až 24.5 cm.

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY 

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti. 


Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • ŠtýlPantofle
  • FarbaHnedá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie