Pánske tričko krátky rukáv v sivej farbe so zipsom v prednej časti

15,90 € 

5119

Nie len ženy pripisujú dôležitosť móde a obliekaniu, ale touto témou sa zaoberajú aj páni, a to vo veľkej miere. Nebuďte pozadu a oživte si svoj šatník trendy kúskami pánskych tričiek s krátkym rukávom. Vyberte si správnu veľkosť a motív podľa svojho štýlu a Vy zaručene budete vyzerať originálne a neprehliadnuteľne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske tričká
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pánske tričká s krátkym rukávom sú kvalitne spracované a vďaka svojmu bavlnenému materiálu ponúkajú komfort nie len počas letných horúčav, ale aj vo zvyšných ročných obdobiach. Tričká s originálnou potlačou sú skvelým kúskom každého moderného outfitu, ktorý je nositeľný vo voľnom čase, ale aj v práci, v ktorej neformálnosť nie je problémom. Môžete  ich skombinovať so štýlovými pánskymi košeľami, sakami,  mikinami s kapucňou, ale aj bez nej alebo svetrami.  V našej ponuke  internetového obchodu si môžete ľahko vyskladať svoj kompletný celodenný look, vrátane topánok.

 

Materiál: 90% bavlna, 10% elastan

 

Model má na sebe veľkosť L (Výška-182cm, Váha-82kg)

Tolerancia +/- 2 cm



ROZMER SMLXL
A  67 69 71 74
B  46 47 49 51
C  44 47 49 50

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie