Pánske športové tielka

13,90 € 

rx2545_11859

Ak patríte medzi mužov, ktorí pri svojom obliekaní uprednostňujú pohodlné kúsky oblečenia v ktorom budete vyzerať štýlovo, vo Vašom šatníku by nemali chýbať pánske tielka. Vďaka širokej škále strihov a farieb, si určite nájdete pánske tielko na leto v ktorom sa budete cítiť pohodlne. Vyzdvihnite svoju mužskosť a kráčajte s módou. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske tielka
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

S dovolenkovou sezónou a letnými horúčavami, každému mužovi padne vhod pohodlné a voľné oblečenie. Počas teplých letných dní, na dovolenke či prechádzke, je skvelé mať na sebe len pánske tielko, v ktorom pokožka dýcha a Vy sa nebudete potiť.  Ak aj vy patríte medzi mužov ktorí preferujú ležérny štýl bavlnené tielka sú tou správnou voľbou. 


Farebné tielka nemusíte nosiť len v lete, ak sa počas roka venujete rôznym športovým aktvitám alebo navštevujete posilovňu využijete ich počas celého roka. Tielko Vás nebude obmedzovať pri pohybe a tak si s ľahkosťou užijete každú svoju aktivitu. Pánske tielka nie sú určené výhradne len pre milovníkov športu, ale obliecť si ich môžete počas cestovania, do mesta, na kávu alebo na bežné nosenie. 


V našej ponuke nájdete jednofarebné ale aj farebné tielka, tielka s potlačou, s rôznymi nápismi ale aj klasické či športové tielka. Môžete si ich obliecť k šortkám, rifliam alebo kraťasom. V tomto smere sú tielka veľmi univerzálne. Ak vo Vašom šatníku chýba tento letný kúsok oblečenia, z našej širokej ponuky si určite vyberiete.

 

Materiál: 100% bavlna

 

Tolerancia +/- 2 cm

ROZMER  DĹŽKA (A)  ŠÍRKA (B)
M 72 48
L 74 50
XL 76 52
 

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaZelená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie