Šiltovky snapback červenej farby pre pánov

20,50 € 

hx0179_11988

Pánske šiltovky sú nielen módnym doplnkom, ale aj spôsobom ako vyjadriť svoj názor a životný štýl. Výhodou šiltovky je to, že chráni Vašu hlavu počas všetkých ročných období. Preto sa Vám bude skvelo hodiť nie len do letných horúčav, keď si potrebujete ochrániť hlavu pred UV žiarením, ale využijete ju aj počas jesenných alebo jarných dní, keď Vám svojim jedinečným vzhľadom vytvorí moderný look.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske šiltovky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Ste ten typ človeka, ktorý sa bez pokrývky hlavy nepohne ani na krok? Hľadáte štýlový doplnok k oblečeniu nie len na letnú sezónu? Naša nová kolekcia pánskych snapback šiltoviek Vás určite nadchne! Šiltovky majú originálne motívy a potlač, ktorá Vám zaručí, že Váš outfit nebude všedný alebo obyčajný.

Pri kombinovaní šiltovky s inými kúskami oblečenia sa medze nekladú. Môžete ich zladiť k neutrálnym farbám, ale ak ste odvážnejšie typy, tak nebudete mať problém si ich doladiť aj k výraznejším vzorom a farbám. Pánske šiltovky sú nadčasovým kúskom, ktorý nikdy nevýjde z módy a vďaka nim si dotvoríte športový, ale aj streetový outfit na voľný čas. Šiltovku si ľahko nastavíte na veľkosť akú potrebujete vďaka jednoduchému zapínaniu v zadnej časti.




Maximálny obvod hlavy: 58 cm

Šiltovka má regulované zapínanie.

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie