Moderné saka

55,99 € 

mx0382_15945

Páni, hľadáte módny kúsok, ktorý doplní Váš outfit? Chcete svojim outfitom zaujať a vyniknúť z davu? U nás ste na správnom mieste! Pánske sako je skvelým doplnkom, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadneho moderného muža. Saká určite nie sú určené iba pre biznismenov, ale môžu patriť ku každodennému oblečenie každého muža. Vyberte si z našej ponuky pánskych slim fit sák rôznych farieb a veľkostí.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske sako
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Sako by malo pre mužov predstavovať to, čo pre ženy znamenajú lodičky. Chcete aby Váš outfit pôsobil originálne a zároveň ste sa v ňom cítili pohodlne? Oblečte sa do našich sák a určite nezostanete nepovšimnutý. Sako nie je len módnym doplnkom, sako je nástrojom na Vašu seba reprezentáciu. Či už chcete zažiariť na spoločenské udalosti, na rôznych stretnutiach alebo chcete vyzerať dobre v práci, vyberte si pánske sako, ktoré Vám zlepší deň.

V ponuke sú klasické pánske spoločenské saká, saká na svadbu ale aj extravagantné pánske saká. Každý milovník elegancie a luxusu si u nás príde na svoje. Ak luxusné pánske sako zladíte s elegantnými nohavicami a peknou košeľou pripravte sa na obdivné pohľady z Vášho okolia, ktoré Vás budú sprevádzať kdekoľvek. Svoje si u nás nájdu aj nadšenci ležérneho menej formálneho štýlu. Ponuka je bohatá aj na pánske saká k rifliam a pánske športové saká. Pri nosení pánskych sák sa medze nekladú. Športové sako stačí zladiť s tričkom a neformálnymi nohavicami a môžete vybehnúť von užívať si príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Pánske športovo elegantné sako alebo riflové sako môže byť Vašim verným spoločníkom na každý deň.


Materiál

Materiál: 60% bavlna, 35% polyester, 5% elastan

 

Veľkostná tabuľka

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER 
DĹŽKA (A) 

HRUDNÍK (B) 

DĹŽKA RUKÁVA (C) 

DĹŽKA RUKÁVA (D) 
S 75 52 76 45
M 76 54 77 45
L 77 55 77 46
XL 78 58 80 47
XXL 79 59 83 49
3XL 79 60 84 49

 

Vlastnosti:

  • PríležitosťBusiness
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie