Vetrovky na jeseň tmovomodré

34,90 € 

tx2280_17130

Ak hľadáte najnovšie módne trendy pánskych jarných a jesenných búnd, tak ste na správnej stránke. Každý muž si vyberie svojho favorita spomedzi pánskych prechodných búnd, pretože na stránkach fashionday.eu nájdete nie len športové bundy na jar a jeseň, ale aj pánske elegantné bundy, prešívané prechodné bundy či predĺžené vetrovky.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske prechodné bundy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Pánske prechodné bundy sú nevyhnutnosťou v stredoeurópskych zemepisných šírkach. Z ponuky jarných jesenných búnd si vyberie určite každý, pretože u nás nájdete bohatú paletu pánskych kabátov a búnd. V našej bunde na prechodné obdobie sa bude cítiť nie len výnimočne a pohodlne, ale nezaskočí Vás nepripravených ani vyčíňanie počasia.


Uprednostňujete gombíky namiesto zipsu? To nie je problém. Pre pánov, ktorý majú radi jednoduchý štýl máme trendy elegantné bundy a tiež aj športové bundy na jar, ktoré neobsahujú množstvo aplikácii a vreciek. Ale ak patríte medzi typy chlapov, ktorým nerobí problém aj červená či iná výrazná farba, tak si v našej ponuke určite nájdete niečo pre seba. Ponúkame Vám variabilitu v podobe rifľových pánskych búnd, prešívaných prechodných búnd alebo maskáčových búnd. To všetko nájdete medzi štýlovými pánskymi bundami, v ktorých vzbudíte vo svojom okolí patričnú dávku zaslúženej pozornosti.


Materiál

100% polyester


Veľkostná tabuľka

Tolerancia +/- 2cm

 

Rozmer Dĺžka (A) Hrudník (B) Pás (C) Dĺžka rukáva (D) Dĺžka rukáva (E) 
S 68 54 40 80 54
M 70 55 42 81 55
L 72 57 44 82 57
XL 74 59 46 84 59
XXL 75 61 48 86 61
 

Vlastnosti:

  • PríležitosťJar/Jeseň
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie