Štýlový čierny pánsky náramok s kovovým zapínaním

13,50 € 

B044

Každý chlap si je vedomý toho, že s perfektným vzhľadom môže urobiť dojem nielen na pracovnom stretnutí, spoločenských udalostiach, či posedení s kamarátmi, ale najmä pri dobíjaní srdca tej pravej ženy. Pýtate sa, ako si vytvoriť svoj vlastný osobný štýl? Inšpiráciou Vám môžu byť práve pánske náramky, ktoré sa môžu zdať ako maličkosť, ale práve táto maličkosť môže vyniknúť v celom Vašom outfite.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske náramky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Nosenie náramkov sa pozná už od praveku, kedy ich nosili predovšetkým práve muži. Zdobenie rúk si spájali s ochranou pred akýmkoľvek zlom. Od tých čias sa mnoho zmenilo a v súčasnom 21. storočí je móda dostatočne pestrá a bohatá na módne trendy, v ktorých sú pánske náramky obľúbeným doplnkom v mužskom outfite.


Aj Vy sa pýtate aký náramok si máte vybrať alebo aký by sa Vám najviac hodil? Z našej bohatej ponuky si môžete vybrať z ozdobných, kožených, retiazkových remienkov, ktoré sú doplnené korálikmi, krížikmi alebo inými ozdobnými motívmi. Ak preferujete elegantný štýl, môžete ich kombinovať  so sakom, pri ktorom náramky skvele vyniknú s hodinkami. Muži obľubujú nosenie náramkov najmä počas leta, kedy ich môžu kombinovať s trendy pánskym tričkom, šortkami či pohodlnými teniskami a celkový outfit pôsobí uvoľneným letným dojmom. Možno ste netušili, že základná funkcia pánskych náramkov nie je len o tvorení outfitu, ale môže byť tie začiatkom novej konverzácie, tak prečo to neskúsiť?


Materiál: silikón, nerezová oceľ


Šírka: 1 cm
Dĺžka: 20 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie