Motýlik do košele s farebnými pruhmi

8,50 € 

M1W8_3102

Pánsky motýlik je malý doplnok v pánskom outfite, ale dokáže zanechať veľký dojem. Súčasná móda udáva trend nosenia pánskych motýlikov ako na spoločenské udalosti, tak aj mimo nich. Rôzne farby a štýly pánskych motýlikov obzvláštnia a oživia Váš výzor. S motýlikom vytvoríte výzor gentlemana jednoducho a ľahko.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske motýliky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Páni, čaká Vás udalosť, na ktorej potrebujete vyzerať spoločensky, no nie ste príliš veľkým fanúšikom kravaty pre pocit škrtenia, ktorý môže vyvolávať? Ak siahnete po pánskom motýliku splníte všetky požiadavky spoločnosti a zároveň sa budete cítiť pohodlne. Pánske motýliky čiernej farby skombinované so sakom a bielou košeľou patria v pánskej elegancii ku klasike. V súčasnosti sú ale čím ďalej, tým viac v spoločnosti populárne aj motýliky v rôznych farebných prevedeniach. 

S motýlikom však zaujmete svoje okolie nie len na spoločenských akciách akými sú plesy či svadby. Svoje využitie majú aj počas bežných dní, napríklad pri nosení do práce či na oslavu s kamarátmi. Pánsky motýlik v kombinácii s riflami a športovým sakom Vám zaručí, že sa za Vami otočí nejedna dáma. Nebojte sa rôznych farieb a vzorov v ktorých môžu byť pánske motýliky vyhotovené a nechajte, nech oni hovoria za Vás.


Materiál

Tkanina


Veľkosť 

Šírka 12 cm

Výška 5 cm

Maximálny obvod 45 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťFormálna
  • FarbaBéžová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie