Červené pánske motýliky vzorované

8,90 € 

M023

Pánsky motýlik je malý doplnok v pánskom outfite, ale dokáže zanechať veľký dojem. Súčasná móda udáva trend nosenia pánskych motýlikov ako na spoločenské udalosti, tak aj mimo nich. Rôzne farby a štýly pánskych motýlikov obzvláštnia a oživia Váš výzor. S motýlikom vytvoríte výzor gentlemana jednoducho a ľahko.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske motýliky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Páni, čaká Vás udalosť, na ktorej potrebujete vyzerať spoločensky, no nie ste príliš veľkým fanúšikom kravaty pre pocit škrtenia, ktorý môže vyvolávať? Ak siahnete po pánskom motýliku splníte všetky požiadavky spoločnosti a zároveň sa budete cítiť pohodlne. Pánske motýliky čiernej farby skombinované so sakom a bielou košeľou patria v pánskej elegancii ku klasike. V súčasnosti sú ale čím ďalej, tým viac v spoločnosti populárne aj motýliky v rôznych farebných prevedeniach. S motýlikom však zaujmete svoje okolie nie len na spoločenských akciách akými sú plesy či svadby. Svoje využitie majú aj počas bežných dní, napríklad pri nosení do práce či na oslavu s kamarátmi. Pánsky motýlik v kombinácii s riflami a športovým sakom Vám zaručí, že sa za Vami otočí nejedna dáma. Nebojte sa rôznych farieb a vzorov v ktorých môžu byť pánske motýliky vyhotovené a nechajte, nech oni hovoria za Vás. 

 

Nastaviteľný obvod: 26 cm - 47 cm
Rozmery motýlika: 12 cm x 5 cm
Spôsob upínania: háčik

 

Materiál: 100% polyester

Vlastnosti:

  • PríležitosťFormálna
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie