Pánske mikiny s kapucňou

20,90 € 

bx3571_17113

Hľadáte moderné a zároveň kvalitné pánske mikiny s kapucňou, ktorých výroba je inšpirovaná najnovšími módnymi trendami? Chcete sa v štýlovej mikine s kapucňou odlíšiť od ostatných a mať istotu, že takúto mikinu ako Vy nebude mať nikto iný? Ponúkame Vám pánske mikiny s kapucňou s originálnymi vzormi a motívmi. Páni, nič Vám už nebráni v tom, aby ste vynikli z davu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

S kapucňou
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O PRODUKTE

Mikiny s kapucňou z našej ponuky sú vyrábané z bavlny, ktorá je príjemná na dotyk a spolu s pohodlím zaručuje dlhú životnosť a stálosť materiálu. Pánske mikiny sú ideálne na každodenné nosenie a sú skvele kombinovateľné, napríklad s džínsami moderného strihu a nápaditým farebným tričkom alebo polokošeľou. V kvalitnej pánskej mikine môžete ísť do práce, do školy, na výlet alebo prechádzku do mesta. V našich mikinách sa budete cítiť pohodlne a príjemne a vďaka tomu si môžete užívať život s rodinou a priateľmi kdekoľvek a kedykoľvek.

Moderné pánske mikiny s kapucňou majú jedinečné strihy, motívy a potlač. Hitom poslednej sezóny sú maskáčové mikiny a predĺžené pánske mikiny. Kapucňa na mikine je nielen praktickým doplnkom ale plní aj estetickú funkciu a svojim tvarom a farebnosťou môže z jednoduchej mikiny urobiť originálny módny kúsok. Páni, ak sa radi obliekate v športovom ležérnom štýle, športové mikiny z našej ponuky sú pre Vás to pravé. Nájdete tu však aj elegantnejšie kúsky, ktoré môžete oživiť výrazným opaskom či hodinkami. Pánske mikiny s kapucňou sú ideálnou voľbou na každú postavu, stačí si len vybrať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky.

MATERIÁL

Materiál: 65% bavlna, 35% polyester

VEĽKOSTNÁ TABUĽKA

Tolerancia +/- 2cm

Rozmer Dĺžka (A) Hrudník (B) Dĺžka rukávu (C) Dĺžka rukávu (D)
M 67 52 80 53
L 69 54 82 54
XL 71 56 84 55
XXL 73 58 86 56

Vlastnosti:

  • PríležitosťJar/Jeseň
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie