Mikiny bez kapucne tmavo sivé

17,90 € 

bx1453_7283

Páni, patríte medzi tých ľudí, ktorým prekážajú kapucne? Žiadny problém! U nás ste na správnom mieste, pretože Vám ponúkame jedinečné pánske mikiny bez kapucne, ktoré Vám pomôžu byť originálni a odlíšiť sa od ostatných. Vyniknúť z davu je s našimi mikinami tak jednoduché!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bez kapucne
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Páni, ponúkame Vám mikiny bez kapucne s ktorými ľahko vytvoríte moderný a zaujímavý outfit. Mikiny z našej ponuky sú vyrábané najmodernejšou technológiou a ich kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Mikiny sú vyrobené z bavlny príjemnej na dotyk, ktorá zaručí Vaše pohodlie.

Pánska mikina je ideálnym kúskom na každodenné nosenie do práce alebo von s priateľmi. Skvelo ich môžete kombinovať so štýlovými džínsovými nohavicami a doplnkami ako sú hodinky či opasok. Mikiny bez kapucne majú jedinečné motívy alebo potlač, ktoré zaujmú Vás aj Vaše okolie. Hodia sa na každý typ postavy, stačí si len vybrať veľkosť, k čomu Vám pomôže aj veľkostná tabuľka.


Materiál: 95% bavlna, 5% lycra


Tolerancia +/- 2cm

 
ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) DĹŽKA RUKÁVA (C) DĹŽKA RUKÁVA (D) 
M 64 52 72 50
L 66 54 74 51
XL 68 56 74 52
XXL 70 58 75 52

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie