Úzke pánske kravaty v červenej farbe

8,90 € 

K001

Pri tradičnom pánskom spoločenskom oblečení, ktoré je tvorené oblekom, košeľou a kravatou je kravata práve tým doplnkom, ktorý si každý všimne. To, akú kravatu si na daný deň zvolíte dokáže veľa povedať o Vašej nálade a vkuse. Vyberte si preto takú, ktorá Vás bude vystihovať. Z našej ponuky kravát v rôznych farebných prevedeniach to bude jednoduché.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske kravaty
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Pri stretnutí s neznámym človekom platí, že prvý dojem zanecháme na základe oblečenia, ktoré máme na sebe. Azda preto sa hovorí, že „šaty robia človeka“. Kravata sa hodí ku každému obleku. Spolu s pekne uviazanou kravatou budete vyzerať skvele na všetkých spoločenských udalostiach. Zanechajte o sebe dojem, že ste gentleman. 

Pri nosení pánskych kravát môžete popustiť uzdu svojej fantázii. Platí totiž, že tú istú kravatu môžete zaviazať na mnoho rôznych spôsobov. Uzly, ktoré na kravate viete zaviazať dokážu zvýrazniť vzhľad muža a dodať mu šarm. Pri nosení kravaty je podstatná aj jej dĺžka. Keďže každý muž má inú výšku, zaviazaním uzla na kravate si dokážete dĺžku kravaty veľmi ľahko nastaviť. Vyhnete sa tak spoločenskému faux-pas.

Pri kúpe kravaty sa často kladie dôraz na jej farebné prevedenie. Farebnou rozmanitosťou kravát z našej ponuky budete prekvapení. V prípade, ak sa chystáte sa na spoločenskú udalosť spolu so svojou partnerkou určite pre Vás nebude problém vybrať si takú, s ktorou budete so svojou partnerkou dokonale zladení a to aj farebne.

 

Dĺžka kravaty: 150 cm

Šírka kravaty: 5 cm

 

Materiál: 100% polyester

Vlastnosti:

  • PríležitosťFormálna
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie