Pánske koženky na prechodné obdobie

37,90 € 

tx2184_16014

Pánska kožená bunda je štýlovým kúskom, ktorý nikdy nezostárne! Módne trendy zaznamenávajú rýchle zmeny, no ak chcete ostať „in“ nie len jednu sezónu, tak si vyberte z ponuky našich pánskych kožených búnd, ktoré Vám dodajú mužský šarm a eleganciu, no nájdete tu aj kúsky s rebelským nádychom a nádychom extravagancie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske kožené bundy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O produkte

Páni, už ste premýšľali ako ožívite váš jarný a jesenný outfit? Zima už síce končí, no stále Vás môže prekvapiť mrazivý vietor a studený dážď. Ideálnym pomocníkom do premenlivého jarného počasia je sú pánske kožené bundy. Kožená bunda sa stala overenou klasikou, ktorou žiaden muž nemôže na svojom zovňajšku nič pokaziť, ba môže svoj outfit len vylepšiť. Správny výber jarnej koženej bundy z Vás môže urobiť neodolateľného muža, ktorý si vyslúži obdivné pohľady od nie jednej ženy. V našich kožených bundách sa budete navyše cítiť tak komfortne ako vo vlastnej koži.


Čo sa týka strihov, farieb a vzorov je naša ponuka naozaj široká. Môžete u nás nájsť jednoduché športovo elegantné koženkové bundy ale aj koženky s prvkami extravagancie. Na svoje si nás prídu aj milovníci motoriek, pretože k motorkám neodmysliteľne patrí drsná motorkárska kožená bunda, ktorá Vás ochráni pred silným vetrom. Pánske koženky sa dajú ľahko skombinovať a sú vhodné na každodenné nosenie.


Materiál

100% eko koža


Veľkostná tabuľka

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) PÁS (C) DĹŽKA RUKÁVA (D) DĹŽKA RUKÁVA (E)
M 68 54 50 76 47
L 69 56 51 78 48
XL 71 58 53 80 49
XXL 72 59 54 81 49
3XL 73 60 55 83 51

Vlastnosti:

  • PríležitosťJar/Jeseň
  • FarbaHnedá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie