Luxusná modrá pánska košeľa v slim fit strihu s módnym bielym vzorom

28,50 € 

dx1558_18859

Určite každý muž chce vyzerať dobre a vyslúžiť si obdivné pohľady od svojho okolia. Či už Vás čaká spoločenská udalosť alebo bežný pracovný deň, v luxusnej pánskej košeli neostanete nepovšimnutý. Na výber sú pánske elegantné košele, športové pánske košele alebo rifľové košele. Kolekciu pánskych košieľ s dlhým rukávom ľahko zladíte k rifliam a spoločenským nohaviciam.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske košele s dlhým rukávom
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

O PRODUKTE

Páni, košeľa s dlhým rukávom je módnym kúskom, ktorý by rozhodne nemal chýbať vo Vašom šatníku. Určite nie je na škodu mať viac košieľ v rôznych farbách a vzoroch, aby ste boli pripravení na akúkoľvek príležitosť. S našou kolekciou slim fit pánskych košieľ sa budete skvele prezentovať na oslavách, svadbách ale aj v práci. Všetky pánske košele s dlhým rukávom z našej ponuky sú strihu slim fit.

Nájdete u nás najväčší výber spoločenských pánskych košieľ do obleku, ktoré sa hodia na svadby, oslavy a rôzne pracovné stretnutia, kde proste musíte vyzerať dobre a reprezentatívne. Exkluzívne pánske košele sú skvelým pomocníkom, vďaka ktorému urobíte na ľudí vo svojom okolí dobrý dojem. Najuniverzálnejším kúskom je biela pánska košeľa, ktorú stačí oživiť farebnou kravatou či motýlikom.

Na svoje si však u nás prídu aj nadšenci ležérneho štýlu v obliekaní. Môžete u nás nájsť pohodlné pánske flanelové košele, rifľové košele, pánske košele s potlačou a športové pánske košele. Z ponuky moderných pánskych košieľ si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Na výber sú rôzne farby a vzory, napríklad pánske kockované košele, bodkované košele, kárované aj pruhované. Páni, stačí si len vybrať.


MATERIÁL

Materiál: 97% bavlna, 3% elastan


VEĽKOSTNÁ TABUĽKA

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER DĹŽKA (A)HRUDNÍK (B) DĹŽKA RUKÁVA (C) DĹŽKA RUKÁVA (D)
M 73 52 78 52
L 75 56 81 54
XL 77 59 84 56
XXL 79 63 85 56

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas a práca
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie