Pánske športové hodinky so zeleným detailom

19,90 € 

8352

Páni, je šport aj Vaším obľúbeným koníčkom? Záleží Vám na osobnom vzhľade a výzore? Ako je všeobecne známe  aj muži majú svoj doplnkový repertoár, v ktorom za tradičný pánsky doplnok sa pokladajú hodinky. Ak ste zástancom športového looku, práve pre Vás máme pripravené športového hodinky rôznych farieb a  veľkostí, s ktorými Váš outfit naberie ten najlepší smer.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske hodinky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

V dnešnej uponáhľanej dobe, kedy ľudia nemajú dostatok času, sú hodinky skvelým prostriedkom pre rýchle zorientovanie sa  v danej situácií. Ako už iste viete, hodinky nie sú len meradlom času, ale aj meradlom vkusu. Ak nepatríte k zástancom elegantného štýlu, ale ste skôr športový nadšenec, čo sa odzrkadľuje aj vo vo Vašom šatníku, tak práve Vám prinášame športové pánske hodiny, ktorým môžete vyjadriť svoj osobný štýl.


V našej kategórií môžete nájsť športové pánske hodinky rôznych farieb, veľkostí, so silikónovým, remienkom, ktoré sa Vám skvele hodia k Vášmu športovému outfitu, ak sa chystáte do telocvične, alebo na futbal, či inú športovú aktivitu, ktorej sa venujete. Ľahko ich môžete skombinovať s trendy pánskym tričkom, šortkami či športovými teniskami.

 

Hmotnosť: 70 g
Ostatné funkcie hodiniek: stopky, dátum, alarm, podsvietenie.
Vodeodolnosť: 50M 


Priemer hodiniek: 5,7 cm
Hrúbka hodiniek: 1,8 cm
Maximálny obvod remienka: 22,5 cm
Šírka remienka: 2,2 cm - 3,3 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaZelená
  • Pánske hodinkyšportové hodinky

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie