Letné dámske sandále červené

17,50 € 

Bazaar

Hľadáte dámske sandále, ktoré budú odrážať Váš jedinečný štýl a zároveň si dáte záležať na tom, aby topánky, ktoré nosíte boli nie len pekné ale aj pohodlné a kvalitné? Sandálky z našej ponuky spĺňajú všetky tieto kritériá. Ponúkame Vám najnovšie módne trendy z tejto kategórie obuvi, na ktoré budete pyšná. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Nízke
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske sandále sú ideálnou voľbou, keď sa počas prvých letných dní alebo intenzívnych teplôt chcete obuť vkusne, žensky a atraktívne. Sandálky bez pochýb patria medzi obľúbenú obuv každej ženy a ľahko sa dajú zladiť k letnému oblečeniu. Ak chcete svojim chodidlám dopriať pohodlie a zároveň sa držať módnych trendov,  tak si vyberte z našej ponuky letných sandálov. 

S rôznymi farbami a štýlmi si vytvoríte nový vzhľad svojho šatníka, oživíte svoj outfit a necháte vyniknúť svoju opálenú pokožku veľmi jednoducho. Počas letných prázdnin, kedy rady chodíte na výlety a chcete vyzerať dobre a štýlovo určite siahnite po pohodlných sandáloch. Vďaka tomu, že sandálky patria medzi otvorenú obuv, si počas horúčav môžete užívať ten pocit, keď Vaše nohy pohladí jemný vánok a osvieži tak celé telo. 

Vaše nohy sa tak rýchlo nespotia a Vy sa môžete cítiť dobre a sviežo. Táto obuv je vhodná na rôzne príležitosti, na prechádzky do mesta, ale vďaka svojmu zdobeniu aj na letné párty alebo aj na svadby či oslavy. 

 

Materiál: eko semiš

 

ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40 26
41  26.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • MateriálEko Semiš
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie