Celé plavky dámske monokiny

35,90 € 

M-487

Dámy, ak sa rady držíte módnych trendov a patríte medzi ženy, ktoré uprednostňujú skôr jednodielne plavky, u nás ste na správnom mieste! Jednodielne plavky, ktoré sa nazývajú monokiny sú špecifické svojim vykrojeným strihom, vďaka čomu určite neposobia fádne a tuctovo. Vyčariť trendy a sexy plážový outfit nikdy nebolo ľahšie!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Monokiny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Dámy, práve ste objavili bohatú ponuku plaviek monokín, v ktorej si každá z Vás nájde ten pravý kúsok. Ak ste si práve položili otázku, čo sú monokiny a nie je Vám tento výraz celkom jasný, pozývame Vás nakuknúť  spolu s nami do sveta monokín, kde Vám ukážeme, že aj počas letnej dovolenky alebo na kúpalisku sa môžete cítiť príjemne a krásna zároveň. Monokiny sú používaným výrazom pre jednodielne plavky, ktoré sú typické najmä tým, že po stranách sú vykrojené a prestrihávané. Vďaka tomuto strihu sú špecifickým kúskom, ktorý vo Vašej zbierke rozhodne nesmie chýbať! 

V našej kategórií monokín si môžete vybrať z rôznych farieb, strihov, ktoré sú s nariasením alebo hladké doplnené rôznymi aplikáciami. Tento asymetrický strih plaviek Vám pomôže skryť aj malé chybičky krásy, ktorými môže byť napríklad ochabnuté bruško po pôrode. Tieto dámske plavky vedia proste dokonale skryť, čo má byť skryté a odhaliť prednosti, ktorými sa chcete na pláži prezentovať. Navyše, ak Vás omrzí kúpanie a opaľovanie a vydáte sa na letnú prechádzku, skvelo ich môžete skombinovať so šortkami, sukňou alebo letnými šatami.


Materiál: 80% polyamid, 20% elastan


ROZMER 

OBVOD HRUDNÍKA

OBVOD POD PRSIAMI

OBVOD V BOKOCH

DĹŽKA PLAVIEK

S

 82-84cm

68-73 cm

do 90 cm

56 cm + 15 cm ramienka

M

 85-87 cm

71-76 cm

do 94 cm

58 cm + 15 cm ramienka

L

88-90 cm

74-79 cm

do 98 cm

60 cm + 15 cm ramienka

XL

91-92 cm

77-82 cm

do 102 cm

62 cm + 15 cm ramienka

2XL

93-94 cm

80-85 cm

do 106 cm

64 cm + 15 cm ramienka

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie