Čierne mokasíny dámske

13,90 € 

52679

V našej ponuke nájdete dámske mokasíny v rôznych štýloch, ktoré zodpovedajú súčasným horúcim trendom. Pre široký výber štýlov a materiálov skombinujete tieto topánky s každým outfitom, či už do práce alebo na večer s priateľmi. Zaručene si u nás nájdete topánky, ktoré budú vyhovovať Vašim požiadavkám.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Mokasíny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske mokasíny sú nepochybne jednou z najobľúbenejších letných topánok. Sú mimoriadne pohodlné a v univerzálnom štýle, čo z nich robí skvelú letnú obuv, ktorá každý rok zostáva na vrchole. V tejto sezóne mokasíny dokonale zapadajú do mestského vzhľadu. Skombinujete ich skvele ku každému letnému outfitu, a čo je najdôležitejšie - budú Vás sprevádzať na nohách aj počas najnáročnejších dní. Niet divu, že mokasíny sú často súčasťou outfitov celebrít a umelcov z celého sveta. Dámske mokasíny na Fashionday.eu predstavujú štýlové pohodlie pre Vaše nohy!

 

Sú ideálnou voľbou v lete - obliecť si k nim napríklad neformálne bavlnené nohavice a pruhované tričko vytvára klasickú námornícku kombináciu. Na jar alebo počas prvých jesenných pohodových dní sú dokonalým doplnkom ku chino nohaviciam a kabátom. Ponúkame Vám mokasíny v mnohých verziách. Klasické kožené modely vo farbách čiernej, hnedej a námorníckej modrej alebo semišové mokasíny v klasických letných farbách ako oranžová, modrá a červená. Tieto slip-on topánky sú presne to, čo hľadáte, pretože kombinujú módu a pohodlie senzačným spôsobom, ktorý sa hodí do víkendovej i mestskej atmosféry.


Materiál: eko semiš


ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23.5
37 24
38 24.5
39 25
40 26
41  26.5


 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • ŠtýlNasuvacia obuv
  • MateriálEko Semiš
  • PríležitosťLeto
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie