Listové kabelky na ples

17,90 € 

TB-W-571_19617

Dámy nechajte sa očariť novou kolekciou listových kabeliek, ktoré svojím jedinečným vzhľadom, farbami a dizajnovým prevedením  vyhovejú Vašim očakávaniam. Elegantné kabelky z našej ponuky sú inšpirované najnovšími módnymi trendami v kabelkovom svete, takže Váš outfit ozvláštnia a spestria. Stačí už len doladiť kabelku k outfitu a mužov dostanete do kolien.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Listové kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pre ženy je nakupovanie kabeliek a topánok vášňou, ktorá dokáže vždy zlepšiť náladu. Väčšina žien dá za pravdu tomu, že tak ako topánok ani kabeliek nie je nikdy dosť. Listové kabelky sa stali nevyhnutnou súčasťou zbierky kabeliek každej z nás. Aj keď na prvý pohľad sú špecifické hlavne tým, že pripomínajú obálku, mnoho žien ich má v obľube vďaka jednoduchému tvaru.

Kabelky do ruky sú mimoriadne populárne aj vďaka tomu, že svojou jednoduchosťou a štýlovým vzhľadom očaria Vás aj všetkých naokolo. Na spoločenských udalostiach určite oceníte aj to, že  ich priestor nie je zbytočne veľký. Naša kategória listových kabeliek je bohatá nielen na farby a veľkosti, ale tiež si môžete vybrať z lesklých či matných povrchov kabeliek. Výhodou dámskych kabeliek je to, že majú ramienko, ktoré si môžete kedykoľvek pripnúť a môžete ich nosiť aj cez plece. Hodia sa Vám na rôzne príležitosti ako je divadlo, svadba, párty či iná spoločenská udalosť.


Výška kabelky: 13 cm

Šírka kabelky: 28 cm


Materiál: ekokoža

 

Kabelka má vnútorné vrecko.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • PríležitosťFormálna
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie