Elegantná zlatá dámska večerná kabelka s kamienkami a zlatou retiazkou

26,90 € 

V074 GOLD

Krásne šaty, topánky, účes a líčenie sú neodmysliteľnou súčasťou dokonalého outfitu pri príležitosti osláv a rôznych spoločenských akcií. K tomu, aby ste vyzerali očarujúco, Vám nesmie chýbať kabelka, ktorá dodá pomyselnú bodku za Vaším outfitom. Vyberte si z našej pestrej ponuky večerných kabeliek, ktoré si zamilujete.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Listové kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Máloktorá ženská duša odolá krásam kabeliek. Určite každá z Vás je vlastníčkou nie jednej, ale mnohých kabeliek, ktorými sa rady pýšite. Sú vyjadrením ženskosti, módnym doplnkom, praktickým prostriedkom, ale aj šperkom, ktorý krásne vynikne pri večerných, spoločenských či párty šatách. Áno, práve pre Vás máme pripravenú kolekciu večerných kabeliek, ak sa chystáte na ples, do divadla, opery, na svadbu, oslavu či inú spoločenskú udalosť.


Vybrať si môžete z nestarnúcej čiernej klasiky, alebo iných farebných variácií. Na svoje si taktiež prídu aj milovníčky lakovaných či metalických odtieňov, ktoré sú  zdobené rôznymi aplikáciami ako mašličky či trblietky. Ponúkame Vám aj  kabelky na retiazke alebo len do ruky. Kombinovať ich môžete s topánkami alebo aj doplnkami ako náušnice a náramky. Podčiarknite svoju ženskosť kabelkou, ktorá Vám vyčarí dokonalý outfit.


Výška kabelky: 12 cm

Šírka kabelky: 20.5 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťPles a párty
  • FarbaZlatá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie