Pánske polokošele s nášivkou

24,90 € 

2058

Ak patríte medzi mužov ktorý majú radi športovú eleganciu, pánske polokošele sú pre Vás skvelým riešením. Kombinácia klasického trička s elegantným golierom Vám dodá šmrnc. Polokošele sa ľahko kombinujú s akýmkoľvek tipom nohavíc a topánok. Je len na Vás ktorú farbu a štýl si vyberiete.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Krátky rukáv
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Polokošele sú skvelým riešením pre mužov, ktorí nemajú radi čistú eleganciu ale chcú kráčať s módou. Skvelý materiál, krásne farby a dokonalý strih Vám zaručujú že polokošeľa Vám dokonale sadne a budete vyzerať štýlovo. Je vhodná na rôzne príležitosti. Je jedno či idete s priateľmi na kávu, do baru alebo len na prechádzku.


Určite aj vo Vašom živote nastane situácia kedy neviete čo na seba. Klasické tričká Vás už omrzeli a potrebujete vyzerať skvele. V tomto prípade je polokošeľa dokonalým riešením. Skombinujte ju s akýmikoľvek nohavicami a elegantnými topánkami a skvelý outfit je na svete. Budete pôsobiť sviežo, štýlovo a elegantne.

 

V našej ponuke nájdete polokošele rôznych farieb, strihov či motívov. Každý muž si vyberie tú, ktorá sa mu bude dokonale hodiť. Užívajte si svoj deň a obdivné pohľady všetkých žien.


Materiál: 100% bavlna

 

Tolerancia +/- 2 cm

 

 

ROZMERSMLXLXXL
A 71 73 75 77 79
B 48 50 52 54 57
C 47 49 51 53 56

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie