Pánske tepláky krátke čierne

13,90 € 

sx0487_11653

Pánové, máte rádi ležérní styl a bez svých oblíbených tepláků se nepohnete ani na krok? Nemusíte se jich vzdát ani během teplých letních dnů, protože teplákové kraťasy z naší nabídky se stanou Vašim nejmilejším společníkem. Tyto šortky budete nosit raději než cokoli jiného, protože málokteré pánské letní kraťasy Vám nabídnou takový komfort, volnost a vzdušnost při jejich nošení.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kraťasy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Víte jaký je nejvyhledávanější kousek oblečení z kategorie pánské módy během horkých letních dnů? Jsou to pánské teplákové kraťasy, které nesmí chybět v šatníku žádného muže. Historie jejich nošení není dlouhá, protože kdysi se tepláky považovali se kousek, který by se měl nosit pouze v domácím prostředí. Nicméně, v současné době se nošení tepláků pro mnohé muže stalo životním stylem. Prostřednictvím tohoto ležérního a volného oblečení mohou vyjádřit svou uvolněnou a pohodovou osobnost.

Kvalitní materiály, ze kterých jsou pánské teplákové krátké kalhoty vyrobené, jim zaručují dlouhou životnost a stálost materiálu. Teplákové šortky jsou vyrobeny z bavlny příjemné na dotek, která Vám zajistí během léta komfort a Vaše pokožka bude lépe dýchat i během největších veder. Pánské stylové kraťasy jsou ideální pro každodenní nošení a můžete je skvěle zkombinovat s tričkem, svetrem, mikinou. Výběr doplňků záleží jen na Vás a na příležitosti, při které si je chcete obléknout.

Můžete je využít na sport nebo na doma a velmi dobře se hodí i dovolené a chvíle strávené venku s přáteli. Díky stahovací šňůrce se tyto pánské šortky dokonale přizpůsobí Vaší postavě. Stačí si jen vybrat barvu, vzor a velikost a získáte skvělý módní kousek, který Vás bude s radostí doprovázet kdykoliv a kdekoliv.


Materiál: 65% bavlna, 35% polyester


Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR PAS (A) DÉLKA (B)
M 33 61
L 34 63
XL 35 65
XXL 37 67
 

Vlastnosti:

  • FarbaČierna