Modrá plavková podprsenka s folklórnym motívom

35,90 € 

Folk Hen

Kombinovateľné plavky sú perfektným riešením pre dámy, ktoré by na to, aby im plavky dokonale sadli, potrebovali rozdielnu veľkosť vrchného a spodného dielu plaviek. Výhodou takýchto plaviek je to, že si ich môžete vyskladať tak, aby ste sa cítili úplne komfortne a tiež si môžete vyberať vzory a farby jednotlivých dielov plaviek osobitne a vytvoriť si tak plážový outfit podľa svojho gusta.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kombinovateľné plavky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Plavky jednoznačne patria k letu a k tráveniu času pri mori alebo pri bazéne. Pri výbere plaviek sa niektoré z nás stretávajú s problémom, že komplet plavkových nohavičiek a podprsenky jednej veľkosti nesedí tak dobre, ako by sme si predstavovali. Ak patríte medzi tie dámy, ktoré by pre pocit pohodlia na pláži potrebovali rozdielnu veľkosť vrchného a spodného dielu plaviek, v našej ponuke nájdete presne to, čo hľadáte. Plavky si môžete vyskladať tak, aby Vám dokonale sadli nohavičky aj podprsenka. Obavy z toho, že motívy na jednotlivých častiach Vašich bikín spolu nebudú ladiť, nie sú na mieste.


To, ako si plavky vyskladáte je na Vás. Vybrať si môžete z jednofarebných plaviek, ktoré svojim strihom zaujmú každé mužské oko, alebo môžete siahnuť po plavkách klasického strihu s trendovými vzormi. Spozornieť by mali najmä fanúšikovia folklóru. Dominantou v našej ponuke kombinovateľných plaviek sú ľudové motívy a vzory pestrých farieb. Vyberte si a buďte pyšná na Vaše nové plavky!


Materiál: 80% polyester, 20% elastan

 

 Obvod hrudníka  Veľkosti
 74-77  XXS
 78-81  XS
 82-85  S
 86-89  M
 90-93  L
 94-97  XL
 98-101  XXL
 102-106  XXXL

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie