Espadrilky dámske sivej farby s ozdobou

20,90 € 

A636-A-ESP-1_19482

Dámy túžite kráčať v horúcich letných dňoch s ľahkosťou a pohodlnosťou? Dámske espadrilky sú ideálne letné topánky, v ktorých môžete vybehnúť na výlet, kúpalisko, prechádzku ale aj do práce. Ak sa chystáte stráviť pekné chvíle pri mori, určite si nezabudnite pribaliť svoje obľúbené espadrilky. Dámske plátenky ľahko skombinujete s letnými šatami, tričkom, blúzkou či sukňou a plážovou taškou.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Espadrilky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, hľadáte pohodlné a príjemné letné topánky? Najideálnejšimi topánkami na leto sú espadrilky, ktoré sa aktuálne tešia veľkej obľube u všetkých žien. Výhodou epadriliek je to, že sú vyrábané z priedušných materiálov, ktoré počas horúcich letných zabezpečia Vašim nohám komfort na každom kroku. Ak sa necítite  pohodlne v žabkách alebo šľapkách, chôdzu v mäkučkých espadrilkách si určite zamilujete.

V našej ponuke môžete nájsť široký výber espadriliek s nadčasovým dizajnom a rôznymi vzormi. S našimi dámskymi espadrilkami bude pre Vás vymýšľanie letného oufitu veľkou zábavou.  Vyhrať sa môžete farbami, motívmi, strihom, tvarom a ozdobami ako sú napríklad flitre a trblietky. Hitom tejto letnej sezóny sú háčkované espadrilky a espadrilky s námorníckym vzorom. Navyše Vaše nohy v tejto letnej dámskej obuvi nebudú pôsobiť ťažkopádne.

Heslom dámskych espadriliek je užívať si leto bez obáv a cítiť sa pohodlne počas celého dňa. Plátenky Vám dokonale spríjemnia chôdzu počas večernej letnej prechádzky. Sú univerzálnym kúskom, ktorý ľahko skombinujete so športovou sukňou, šatami ale aj s elegantnejšími nohavicami. Rozhodne týmito letnými topánkami nepokazíte žiadnu párty.


Materiál: eko semiš


ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23
37 23.5
38 24.3
39 24.8
40 25.3
41  25.8


 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie