Dámske tričká s nápismi v bielej farbe

8,90 € 

ry0284_15138

Dámy, leto je tu a Vaša zbierka tričiek potrebuje nové kúsky, ktoré by oživili Váš outfit? Užite si letné dni v nových dámskych tričkách s krátkym rukávom! Nebuďte pozadu a vyberte si tričko, ktoré Vám skvelo sadne. Stačí si vybrať svoju veľkosť zo širokej škály farieb, motívov a vzorov a Váš letný outfit zaručene ocenia všetci naokolo.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske tričká
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Všetci dobre vieme, že my ženy jednoducho milujeme nakupovanie a nemusíme si kúpiť drahé lodičky aby sme sme si urobili radosť. Krásne sa potešíme aj maličkosťou ako je napríklad tričko, ktorých samozrejme nikdy nie je dosť! Modernosť, nadčasovosť a kvalita! To je to, čo hľadáme. Naše dámske tričká spĺňajú všetky tieto požiadavky.

Dámske letné tričká s krátkym rukávom sú kvalitne spracované a vďaka svojmu bavlnenému materiálu ponúkajú komfort nie len počas letných horúčav, ale aj vo zvyšných ročných obdobiach. Jednofarebné tričká a tričká s originálnou potlačou sú skvelým kúskom každého moderného dámskeho outfitu, ktorý môžete nosiť nielen vo voľnom čase, ale aj v práci, v ktorej neformálnosť nie je problémom.

Výhodou dámskych tričiek je aj to, že ich môžete hravo skombinovať so štýlovými  mikinami s kapucňou, ale aj bez nej alebo peknými svetríkmi. V našej ponuke internetového obchodu si môžete ľahko vyskladať kompletný letný outfit, vrátane espadriliek alebo sandálok. 


 

Materiál: 100% bavlna

 

 Tolerancia +/- 2cm

ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) 
M 63 47
L 65 50
XL 66 53

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie